Solidaritatea grecilor

incendii grecia

Uniunea Elena din Romania, Comunitatea Elena Elpis Constanta in parteneriat cu Crucea Rosie Sucursala Constanta anunta pe aceasta cale ca incepand de maine, 27 iulie 2018, va prelua donatiile facute de cetateni si firme in sprijinul sinistratilor din zona Attika a Greciei, zona greu incercata in urma dezastrului natural produs de incendii.

Pentru acesta vor fi deschise două centre de primire in Constanta, unul situat pe Strada
Stefan cel Mare Nr.85 (langa de policlina cu plata), cel de al doilea, la sediul Crucii Rosii
Sucursala Constanta, Strada Constantin Bratescu rr.71.

Donatiile pot consta in: lapte UHT, pansamente, fase medicinale, unguente prafuri si medicamente pentru tratarea arsurilor, picaturi pentru ochi, detergenti si dezinfactanti medicinali, materiale de constructive, unelte folosite in constructii, manusi medicinale, alimente neperisabile.

„Rugamintea este ca termenul de garantie sa fie de cel putin 3 luni pentru alimente si cel putin 6 luni pentru produsele medicale, altfel neputand fi primite. De asemenea vom anunta in scurt timp conturile special deschise pentru cei interesati sa doneze sume de bani.”, a precizat Anton Antoniadis, președintele comunității elene Elpis din Constanța.

Centrele de primire vor fi deschise de luni pana sambata intre orele 10.00 si 19.00
urmand ca duminica sa fie inchise.

Colectarea se va face pana la data de 10 august 2018.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod GALBEN de ploi în municipiul Constanța

joi iul. 26 , 2018
Municipiul Constanța este sub avertizare cod galben de ploi, până la ora 23:00. Conform datelor transmise de meteorologi, cantitățile de apă pot ajunge până la 25 de l/mp și izolat 40 – 50 l/mp, iar aversele pot fi însoțite și de vânt puternic și grindină. Constănţenii sunt rugaţi de către […]

V-ar putea interesa și: