Solistul unei formații armânești se luptă cu cancerul și are nevoie de ajutor

Adrian Uzum, solistul unei formații armânești se luptă cu cancerul și are nevoie de ajutor. Acesta trebuie să ajungă în Turcia pentru o operație.

Cunoscuții lui „Sacoșe”, așa cum îl mai cunoaște lumea, au lansat un apel pe Facebook pentru cei care pot să doneze, din puținul lor, să o facă prin intermediul contului deschis pe numele soției.

CONT: RO91RNCB0614150383520003

Beneficiar: Luiza Uzum

Banca: Banca Comercială Română

„Adrian se lupta bărbătește cu boala, dar are nevoie și de ajutorul nostru. Trebuie să facă o operație complexă și scumpă în străinătate.”, spune soția.

Adrian Uzum, solistul formației noastre se luptă cu toată puterea cu boala, dar și ajutorul nostru contează enorm. Trebuie să facă o operație complicată în străinătate care necesită o sumă imensă. Orice gest, oricât de mic contează, să cânte din nou alături de noi, familia lui, Adrian Uzum Band, pe scenă și să bucure sufletele tuturor oamenilor care îl apreciază și au crescut cu muzica lui. Doamne ajută!”, a scris colega acestuia de trupă.

Cântărețul este programat pentru operație pe 8 februarie.

Are un băiețel de 6 ani.

„În urmă cu 6 ani la ora 11.25, Dumnezeu ne-a dăruit bucuria vieții. Un suflet ce avea sa ne umple inimile de bucurie , sa ne aline durerile, sa ne spună mami și tati cele mai frumoase cuvinte din lume..La mulți ani sănătoși și frumoși Matei Nikolas”, scria Adrian, pe Facebook, de ziua fiului său, pe 15 ianuarie.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Septimiu Bourceanu îi explică ministrului Sănătății, ca la școală, de ce Constanța are nevoie de un nou spital

Fri Feb 5 , 2021
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, USR PLUS, a anunțat că vrea să construiască 7 spitale noi, dar NU și în județul Constanța. O decizie greșită, care dezavantajează, ba chiar condamnă, locuitorii din Constanța, Tulcea, dar și turiștii care vin pe litoral. Într-un apel public, senatorul PNL Septimiu Bourceanu îi transmite ministrului […]
septimiu-bourceanu-vlad-voiculescu-spital-constanta