SONDAJ Sunteți de acord ca primarul din Agigea, Cristian Maricel Cîrjaliu, să fie cetățean de onoare al localității?

Cristian Maricel Cîrjaliu, primar și cetățean de onoare al comunei Agigea

Oare cum se simte un primar când subordonații săi din partid îl propun cetățean de onoare?

Răspunsul l-a oferit Cristian Maricel Cîrjaliu, edilul din Agigea, într-un interviu publicat recent de Ziua de Constanța. „Surprins”, ăsta este răspunsul. Deși este liderul PSD din localitate (cel puțin deocamdată), și era și în 2012, edilul a fost surprins când subalternii săi din partid l-au propus pentru această funcție. Surprins a fost și când votul a trecut, deși consiliul era controlat de PSD. Își imaginează cineva că un consilier locale din partid va vota împotriva președintelui, știind că poate fi exclus din partid și, pe cale de consecință, își poate pierde funcția?

Cristian Cîrjaliu a acceptat acest titlu. Spune că n-a beneficiat de terenuri, dar că a fost anchetat trei ani de zile pentru că l-a primit. Se ridică întrebarea legitimă: de ce l-a acceptat? Noi avem un răspuns, dar sunt sigur că aveți și voi.

Constanța 100% vă invită să participați la un sondaj, să răspundeți la întrebarea de mai jos.

[poll id=”32″]

Exemplul VASLUI

Cazul lui Cîrjaliu nu este unic. S-a mai întâmplat, de pildă, în Vaslui.

„În cel mai deplin secret, pe vremea în care era încã mare si tare în primãrie, prin decembrie 2002, Victor Cristea a tras sfori si s-a fãcut cetãtean de onoare al municipiului Vaslui. Cum? A cerut unui grup de consilieri locali sã initieze un proiect de hotãrâre, dupã care proiectul a trecut prin Consiliul Local, fãrã ca presa sau alte oficialități sã afle prea multe si, brusc, Cristea a ajuns cetățean de onoare al orasului.”, scrie ziarul Vremea Nouă din Vaslui.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “SONDAJ Sunteți de acord ca primarul din Agigea, Cristian Maricel Cîrjaliu, să fie cetățean de onoare al localității?

  1. Ce a facut edilul pt localitatea pe care o administreaza?cu ce se identifica acest primar pt localitatea ce o conduce?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

VIDEO Spectacole de teatru cu intrare liberă. Mai sunt 5 reprezentații

Mon Oct 29 , 2018
Elevii din județul Constanța pot asista, gratuit, la un spectacol de teatru care are, în total, 12 reprezentații. Acest lucru este posibil în cadrul proiectului „TEA’TRUE: cărări între emoticoane și sentimente”, organizat de către Asociația Culturală Georgiana Rusu, în parteneriat cu Teatrul de Stat Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța. […]
emoticon skin