Sondaj CURS: PSD, pe primul loc, USR, în cădere liberă

PSD ar obţine 36% din voturi dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, urmat de PNL cu 20% din voturi şi de AUR – 14%, relevă datele unui sondaj CURS realizat în luna martie.

Potrivit sondajului, după PSD – 36%, PNL-20% şi AUR – 14%, pe locul al patrulea în intenţiile de vot pentru Parlament se situează USR, aflat în cădere liberă, cu un  procent de 8%, urmat de UDMR – 5%. 

Pe următoarele poziţii se află PMP şi Partidul Umanist social-liberal, care nu realizează pragul de 5% pentru intrarea în Parlament, avînd fiecare câte 4%.

Sondajul a fost realizat în perioada 2 – 11 martie, 2022, pe un eşantion probabilist, multistadial, stratificat de  1172 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste, prin metoda faţă-în-faţă, la domiciliul respondenţilor. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eşantion: +/-3% la un nivel de încredere de 95% 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De ce nu este portul Constanța buricul pământului VIDEO

Dum mart. 13 , 2022
Portul Constanța este vital pentru economia României. O spunea și regale Carol I: „Va deveni unul din cele mai însemnate ale Orientului”. Din păcate, în contextul economiei actuale, nu este atât de important precum credem. Ba dimpotrivă. Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), a atras […]
portul constanta

V-ar putea interesa și: