SONDAJ DE OPINIE. Merită primărița din Cumpăna, Mariana Gâju, pensie specială?

mariana gaju

Deși este una dintre cele mai bine plătite femei din România, cu un salariu fabulos, primărița din Cumpăna, Mariana Gâju, vrea și pensie specială.

A declarat că altfel nu s-ar simți demnă.

„Vrem ca și pensia, după ce o viață ți-ai pus-o în slujba comunității, să-mi redea demintatea”, a spus Gâju.

Încă din 2016, primărița Mariana Gâju, fostă contabilă, care a absolvit o facultate controversată, după ce a împlinit 40 de ani, câștiga circa 11.000 pe lună, fiind unul dintre cei mai bine plătiți primari din România. Pe lângă salariul de 39.353 de lei, aceasta a obținut și venituri de 21.588 de euro din rambursarea cheltuielilor de deplasare și de ședere pe care le-a avut la Comitetul Regiunilor.

Constanța 100% realizează un sondaj de opinie.

[poll id=”22″]


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 thoughts on “SONDAJ DE OPINIE. Merită primărița din Cumpăna, Mariana Gâju, pensie specială?

  1. Această muiere imposibilă are un inepuizabil rezervor de tupeu nesimțit!Nu numai ca nu merită ceva special,inclusiv pensia numită așa,ba,mai mult,ar trebui sa își dea și demisia din demnitatea publică pe care o dezonorează!RUȘINE,MADAM GÂJU!

    1. Minuni? :))) E o minune sa fii primar de 18 ani si comuna este una saraca, cu strazi neasfaltate, cu multe probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Van Oord, o companie care pierde munți de bani. De ce tac instituțiile statului?

mar apr. 3 , 2018
Olandezii de la Van Oord au raportat pierderi colosale în România. Este vorba de aproape 200 de milioane de lei, sau, dacă vreți, 130.000 de lei pe zi, în fiecare zi din cei 4 ani cât au făcut afaceri în România. Dacă le putem numi afaceri. Van Oord a câștigat […]
Foto: Vanoord.com

V-ar putea interesa și: