Sondaj IMAS. Ce diferență este între PNL și PSD. PMP și ALDE nu trec pragul

PNL rămâne pe primul loc cu 33,6% din intenţiile de vot la parlamentare, iar PSD înregistrează cel mai mic procent în intențiile de vot din ultimele șapte luni, ajungând la 20,8%, potrivit datelor unui sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM, realizat în perioada 6 – 26 august. În ianuarie, PSD era creditat cu 20,6%.

Pe locul 3 în ierarhia politică este Alianţa USR – USR, cu 18,3% din opţiuni – o uşoară creştere faţă de luna iulie, când Alianţa avea 17,2%.

Pro România creşte în această lună, ajungând la 10,6%, după ce în iulie partidul lui Victor Ponta cobora la 9,7%.

UDMR staţionează deasupra pragului electoral cu 5,7%, după ce în iunie era creditată cu doar 3,4%, iar în iulie înregistra o revenire (5,6%).

PMP rămâne sub limita care i-ar permite să intre în Parlament (4,1%), iar ALDE scade şi mai mult în sondaje, fiind creditată cu doar 2,4% din intenţiile de vot. Pentru formaţiunea lui Călin Popescu Tăriceanu este cel mai slab scor, reprezentând mai puţin de o treime din procentajul pe care îl avea în urmă cu exact un an (7,4% în august 2019).

Barometrul Europa FM a fost realizat de IMAS în perioada 6 – 26 august, pe un eşantion de 1010 persoane şi are o marjă de eroare de 3,1%.

Sursa: Hotnews.ro

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

O nouă stradă din cartierul Compozitorilor a intrat în proces de reamenajare

Mon Aug 31 , 2020
Echipele SC Confort Urban SRL au demarat lucrările de consolidare a infrastructurii rutiere pe strada Ion Voicu din cartierul Compozitorilor, orașul Constanța. Terenul este excavat în etapa premergătoare asfaltării. În același timp, continuă intervențiile pe aleea Ion Voicu, aleea Muzicii și strada Iosif Sava, unde suprafața carosabilă este pregătită pentru asfaltare prin […]
strada ion voicu constanta