SONDAJ Mohammad Murad îi suflă în ceafă lui Cristian Radu

Mohammad Murad

Rezultatul sondajului ARGUMENT, institut de sondare al DCMedia Group, realizat pentru Primăria Mangalia, arată astfel: 

  • Cristian Radu (PNL) 33,2%
  • Mohammad Murad (independent) – 28,7%
  • Zanfir Iorgus(PSD+ALDE+PNȚCD) – 19,2%
  • Ozghiun Menabit (PER) – 6,8%
  • Dumitru Paris (USR PLUS)- 4,4%
  • Petru Crăciun  (PMP) – 1,4%
  • Adrian Moldoveanu (UNPR) – 0,7%
  • Dănuț Moldovan (ProRomania) – 0,4%
  • Nu știu/nu răspund – 5,2%

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1.300 de persoane cu drept de vot, iar marja de eroare este de plus- minus 2,5%. În urmă cu două săptămâni, candidatul independent Mohammad Murad era la 7% intenție de vot, iar Radu Cristian la 41%. 

Pentru DCNews, Mohammad Murad a explicat de ce candidează ca independent: ”Nu putem construi oraşe pe aşa numite telefoane de la centru. Avem nevoie de alt mod de gândire, altă abordare. Guvernul, Parlamentul şi Preşedinţia, doar acolo se face politică. La oraşe trebuie să avem politica cetăţeanului. (…) Un oraş nu trebuie să stea în faţa uşii unui ministru pentru a obţine bani”. 

Sursa: DC News

CMF: 24200416


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

EXCLUSIV 228 de salariați vor fi dați afară de la șantierul naval Damen din Mangalia

mie sept. 16 , 2020
COMPLETARE 23 iulie 2021: Ce vă spuneam anul trecut s-a adeverit: Șantierul Naval Damen Mangalia dă afară 228 de angajați Veste tristă pentru Mangalia și pentru o parte din angajații șantierului naval de acolo. Din surse foarte bine informate, Constanța 100% este în măsură să vă anunțe că 228 de […]
DMHI Mangalia - santier - muncitori (31)

V-ar putea interesa și: