Sondaj online pentru Primăria Agigea. Gabriel Ciobanu, USR, câștigă detașat

Un sondaj realizat online în Agigea arată că actualul primar va pierde la scor alegerile locale.

Locuitorii din Agigea și Lazu au fost întrebați, pe o pagina de Facebook, cu cine ar vota dacă ar avea loc alegeri locale astăzi.

Peste 51% au răspuns că îl preferă pe Gabriel Ciobanu, candidatul USR. Pe locul al doilea s-a clasat Mihai Oancea, Pro România, iar podiumul este încheiat de Gheorghe Lămureanu, PNL, cu 15% din voturi.

Controversatul primar Cristian Maricel Cîrjaliu, PSD, a obținut numai 7% din voturi.

Au votat 862 de persoane, deci un procent reprezentativ din locuitorii comunei.

Rezultatele nu sunt deloc surprinzătoare. PSD-ul condus de Cristian Maricel Cîrjaliu a pierdut la scor cele mai recente alegeri organizate în localitate. De fapt, Cîrjaliu este în topul celor mai neperformanți primari PSD, dacă ne raportăm (și) la acest capitol. N-o spunem noi, o spun cifrele. Potrivit rezultatelor la alegerile prezindențiale, PSD Constanța au obținut cele mai proaste rezultate în următoarele localități: Eforie, Ovidiu, 23 August, Mihail Kogălniceanu, Lumina, Albești, Costinești, Corbu, Agigea, Năvodari și Valu lui Traian. Rezultatele social democraților variază între 14,55% și 16.50%. Toate localitățile, cu două excepții, sunt conduse de PNL. Excepțiile sunt Agigea, unde primar este Cristian Maricel Cârjaliu, și Năvodari, condus de Florin Chelaru, ambii PSD. Detalii AICI.

Rezultatele sunt și mai puțin surprinzătoare că ne uităm la modul cum arată comuna și la cum este condusă de atât amar de vreme de PSD.

De remarcat și că cei care au realizat sondajul au încercat, voit sau nu, să-l ajute pe actualul primar. De pildă, în fotografia atașată acestui articol, preluată din sondaj, primarul Cîrjaliu este prezentat în parte de sus a imaginii, dominând grafic ceilalți candidați, pe când candidatul USR este în stânga jos, o poziție dezavantajoasă în comparație cu a primarului. Mai mult, pentru primar s-a ales o poză în care zâmbește, în care pare sigur spre el, clară, spre deosebire de cea a candidatului PNL, de pildă, care pare că a fost fotografiat în timp ce suferă de o dureri de stomac. În fine, în ciuda acestor lucruri, candidatul PSD stă prost în sondaj.

Articole similare:

Alegeri prezidențiale. Valentin Vrabie, cel mai neperformant primar PNL din județul Constanța
Primarul din Agigea a uitat ce a promis acum 7 ani! Între canalizare și haznale
VIDEO Cum arată Agigea, comuna condusă de 12 ani de primarul Cristian Maricel Cârjaliu
Un turist aduce acuzații grave la adresa primarului Maricel Cristian Cârjaliu și a Poliției Locale Agigea
Primarul-procesoman. Cristian Maricel Cârjaliu face plângeri penale la 18 ani de la comiterea presupusei fapte!
Cum îl apăra Cristian Maricel Cârjaliu pe Nicușor Constantinescu, în dosarul în care a fost CONDAMNAT la 10 ani de închisoare
Primarul din Agigea, Cristian Maricel Cârjaliu, NU MERITĂ titlul de cetățean de onoare, spun 87% din cititorii Constanța 100%


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O fată de 14 ani, lovită de mașină pe trecerea de pietoni

mar iun. 2 , 2020
Astăzi, 2 iunie, în jurul orei 10.30, un bărbat de 51 de ani a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, pe a doua bandă, dinspre strada Palas către localitatea Valu lui Traian. Când a ajuns la trecerea de pietoni din dreptul intersecției cu strada Matei Milo, a surprins și […]
politia

V-ar putea interesa și: