Sondaj pentru Parlamentul European: PNL pe primul loc, PSD s-a prăbușit

PNL conduce în intenția de vot pentru alegerile europarlamentare din 26 mai cu 25,2%, potrivit unui sondaj realizat în toată Uniunea Europeană de Kantar pentru Parlamentul European.

PSD, care a câștigat detașat alegerile parlamentare, s-a prăbușit și a ajuns la 21,5%, fiind urmat relativ îndeaproape de Alianța USR PLUS, cu 17,7%.

ALDE e cotat cu 12,7% din intențiile de vot, urmat de Pro România cu 11,2% și UDMR cu 5,1%.

PMP nu ar intra în PE, fiind cotat cu numai 4,7%.

Sondajul Kantar preia datele sondajului realizat de IMAS pe 5 aprilie.


Evoluția intențiilor de vot în cazul principalelor partideConținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria a montat coșuri de gunoi în Mamaia și Constanța

joi apr. 18 , 2019
Primăria Constanța a anunțat, printr-un succint comunicat de presă, că pregătirile pentru sezonul estival 2019 în stațiunea Mamaia și municipiul Constanța continuă. „De la începutul săptămânii, angajații Serviciului Amenajări Urbane din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au montat peste 130 de coșuri de gunoi în stațiunea Mamaia, iar acțiunea va continua […]

V-ar putea interesa și: