Sondaj: PSD = PNL + AUR

PSD ar obţine 35% din voturi dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, adică exact cât ar obține, împreună, partidele de pe locurile doi și trei, PNL – 23 %, respectiv AUR – 12 %, relevă datele unui sondaj CURS realizat în intervalul 28 martie – 11 aprilie. Comparativ cu precedentul sondaj, PSD pierde un procent, AUR pierde 2 procente, în timp ce PNL creşte cu 3 procente.

Potrivit sondajului, după PSD – 35%, PNL- 23% şi AUR – 12%, pe locul al patrulea în intenţiile de vot pentru Parlament se situează USR, cu un  procent de 11%, în creştere cu 3% faţă de sondajul anterior.

UDMR se menţine la un nivel de 5% în intenţiile de vot.

PMP, care în precedentul sondaj avea 4%, ar atinge şi el pragul electoral pentru intrarea în Parlament, fiind creditat cu 5% din voturi.

Partidul fostul premier Victor Ponta, Pro România, ar obţine 3% din voturi, în timp ce Partidul Umanist social-liberal, are 2%, iar partidul lui Liviu Dragnea, Alianţa pentru Patrie, şi cel al lui Ludovic Orban, Forţa Dreptei, au câte 1%.

Sondajul a fost realizat la comanda PNL în perioada 28 martie – 11 aprilie, pe un eşantion probabilist, multistadial, stratificat, de 2.750 de repondenţi în vârstă 18 ani şi peste, faţă-în-faţă, la domiciliul respondenţilor.  Marja maximă de eroare la nivelul întregului eşantion: +/-1,9% la un nivel de încredere de 95%.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

„Vreau să merg acasă la tăticul meu”. Mamele și copii din Ucraina au ieșit în stradă. Cel mai trist protest FOTO VIDEO

Sat Apr 16 , 2022
Aproximativ 200 de femei şi copii din Ucraina au protestat, sâmbătă, la Constanţa, faţă de războiul din ţara lor. Au cântat, au scandat, le-au mulțumit românilor pentru că i-au primit cu brațele deschise, și-au spus cele mai mari speranțe: ca războiul să se termine și să se poată întoarce acasă. […]