Sondaj realizat la comanda lui Horia Constantinescu pentru Primăria Constanța: trei procente între primii cinci clasați

Horia Constantinescu, candidatul PP USL la Primăria Constanța, a realizat un sondaj, în ultimele săptămâni, pe care vi-l prezentăm mai jos.

Ce reiese din el este că între primii cinci clasați, diferența este de puțin peste 3%, deci orice se poate întâmpla. De asemenea, la nivelul Consiliului Local, PNL surclasează PSD. Se remarcă și scorul foarte mic obținut de candidatul Pro România, care este depășit chiar și de Claudiu Palaz, care nu și-a anunțat clar intenția de a candida.

Surprinde și scorul bun al lui Mohammad Murad, care este lăudat de unii dintre prietenii săi, cum ar fi Cozmin Gușă. Personal, nu cred că are atât de multe procente. Am explicat în link-ul de mai jos de ce.

Luați totuși sondajul de mai jos cu rezerve. PNL a realizat la rândul său unul, în care pe primul loc se află Vergil Chițac, cu 27%, după cum a declarat chiar acesta.


Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Polaris face curățenie cu aspiratoare stradale și automături

Wed Jul 15 , 2020
Pentru a fi menținut un climat de curățenie pe străzile, în parcurile și promenadele din oraș, pe aleile dintre blocuri și zonele pietonale din municipiul Constanța se desfășoară constant acțiuni de igienizare și salubrizare. Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Igienă Publică, împreună cu societatea de salubrizare a orașului, Polaris M […]
polaris constanta curatenie