Sondaj realizat la comanda USR PLUS: Chițac, Făgădău, Ion

candidati primaria constanta alegeri locale 2020
O parte din cei 17 candidați pentru funcția de primar al municipiului Constanța

Un sondaj realizat de la comanda USR PLUS pentru Primăria Constanța arată că preferințele alegătorilor ar fi, în ordine, Vergil Chițac, Decebal Făgădău, Stelian Ion.

Potrivit sondajului realizat de IRES, situația candidaților la Primăria Constanța era, la începutul lunii septembrie, următoarea: Vergil Chițac – 25%, Decebal Făgădău – 24% și Stelian Ion – 22%.

Pe locurile 4, 5 și 6 ar fi, la egalitate, cu 5%, Anton Antoniadis, Corina Martin și Nicoleta Ploscaru.

În ceea ce privește listele de consilieri locali, sondajul IRES a arătat că PNL are, în Constanța, o intenție de vot de 25%,  în timp ce USR PLUS are 24%, iar PSD, 19%. De menționat că atât USR PLUS, cât și candidatul Alianței se află pe un trend ascendent.

Sondajul a fost realizat pe un număr de peste 800 de persoane, cu o marjă de eroare de 3,4%.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

12 cetățeni de onoare ai Constanței au primit terenuri valoroase

lun sept. 21 , 2020
12 cetățeni de onoare ai Constanței a primit terenuri valoroase, în ultima ședință ordinară a acestui consiliu local. „În semn de recunoaştere pentru meritele incontestabile pe care şi le-au adus la dezvoltarea municipiului Constanţa, am atribuit astăzi, 12 terenuri pentru cetăţenii de onoare ai municipiului Constanţa.”, a spus primarul Decebal […]
terenuri pentru cetateni de onoare din constanta

V-ar putea interesa și: