SONDAJ Sunteți de acord ca armata să redevină obligatorie?

Militar la datorie

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a anunțat, recent, că serviciul militar obligatoriu, în România, a fost suspendat, nu anulat.

Se deschide, astfel, calea spre reintroducerea serviciului militar obligatoriu.

Ziarul Constanța 100% a inițiat un sondaj pe această temă. Vă rugăm să răspundeți, printr-un click, la întrebarea de mai jos.

Sunteți de acord ca armata să redevină obligatorie?

View Results

Loading ... Loading ...

9 comments

 • A spus invers … ca este suspendat nu anulat …

 • Catalog firme

  Daca va fi aceeasi bataie de joc, aceleasi cadre nesimtite, cu capul plin de bautura si puse pe spaga, doctori care si pentru picior rupt te tratau cu aspirina, bucatari care gateau ca pentru porci – mai bine nu.

 • Nu. Punct. Să apar ce? Averea lui Dracnea?! Niciodată.

 • Gabriela Gherghina

  Ar fi bună armata. Am un băiat de 10 ani care nici la șireturi nu se inchide singur. I-ar prinde bine puțină disciplină.

  • Lasi educatia copilului tau in mainile ministerului apararii nationale? Asa da, asa mama. Are nevoie Romanica de carne de tun, du-l la armata sa-l faca barbat si poate o sa-si faca si fundite frumoase la bocanci… de ce sa-ti asumi esecul ca parinte cand de fapt este vina copilului nu? 🙂 Mai bine te duci tu la armata si lasi copilul in pace… poate va reveniti amandoi…

 • Iovu Daniel

  Inarmati-ne fratilor si primele gloante vor fi ale voastre pentru ca generatiile astea nu mai pot fi controlate de niste nenorociti ca voi …

 • e o intrbare perversa ca multe altele . armata e un lucru serios , deci trbuie facuta de profesionisti , altfel ar trbui sa facem 5 ani armata cum e la altii , si din fondurile nealocate pentru obligatoriu sa se indrepte spre profesionistii. , dar nu prea am idee cu cine ne-om bate , poate cu braconierii pe mare .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.