SONDAJ. Sunteți de acord ca Gheorghe Dumitrașcu să fie cetățean de onoare al municipiului Constanța?

gheorghe dumitrascu foto stefan ciocanConsiliul Local Constanța nu a votat astăzi propunerea ca profesorul, istoricul și fostul parlamentar Gheorghe Dumitrașcu să primească titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța.

Decizia a iscat reacții aprinse.

Haideți să le arătăm consilierilor locali Voi sunteți de acord?

[poll id=”4″]

P.S. În opinia mea, propunerile de numire pentru cetățenii de onoare ai municipiului ar trebui să fie supuse informării/dezbaterii publice.

Sursă foto: Ștefan Ciocan, www.smartpicture.ro


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proiecte care schimbă oameni - de ce au ajuns mai mulți profesori din Constanța în Irlanda

joi mart. 31 , 2016
La Școala Gimnazială nr.30 ”Gheorghe Țițeica” din Constanța a avut loc, ieri, diseminarea celei mai recente reuniuni transnaționale din cadrul proiectului Erasmus + ”Invadatorii  – Cum au influențat ei Europa de astăzi”, în prezența inspectorului școlar pentru proiecte educaționale, Mariana Geanina Zaharia și a mai multor invitați din diferite școli […]

V-ar putea interesa și: