SONDAJ. Sunteți de acord ca România și Republica Moldova să se unească?

romania moldova

În anul centenar, vocile unioniștilor sunt din ce în ce mai auzite. Mulți politicieni s-au declarat fățiș pentru unirea României cu Republica Moldova. Dincolo de aspectele politice și geostrategice, dincolo de întrebările economice, dincolo de tratatele internaționale în vigoare, cel mai important lucru este voința cetățenilor celor două țări.

Constanța 100% lansează un sondaj pentru a vedea care este această părere. Vă rugăm să răspundeți bifând una din opțiunile de mai jos. Dacă doriți să vă explicați votul, o puteți face printr-un comentariu la acest articol. Sunt acceptate numai comentarii la obiect, care conțin un limbaj decent.

 

[poll id=”20″]

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea15 thoughts on “SONDAJ. Sunteți de acord ca România și Republica Moldova să se unească?

 1. Acest sondaj poate sa exprime foarte clar gradul de indobitocire si manipulare al romanilor. 80% nu e putin.

 2. Nu. Romanii vor sa fure meleagurile moldovenesti si sa ne inrobeasca pe noi moldovenii. Spune NU romanilor, tiganii aia imputiti, niste jeguri ordinare!

 3. (Re)unirea este imperios necesara si este ceva normal si firesc.
  Sa vedem daca si de dincolo se vrea asta.

 4. Furată și trădată timp de două sute de ani, Basarabia trebuie să se reîntregească cu Țara, cu frații, întru prosperarea și unitatea glorioasă a neamului Românesc, urmași ai Dacilor neînfricați.

 5. Am si eu o intrebare.
  E anul centenarului.
  Adica se serbeaza 100 de ani.
  100 de ani decand ce?!
  Adica…
  Cam ce am avea de sarbatorit fara republica Moldova?!
  Fara Basarabia am mai putea sarbatori centenarul?
  E ca si cum ai spune ca sarbatoresti nunta de aur a parintilor tai.
  Doar ca… ei sunt divortati…
  Na…
  Bineinteles ca Da! Vrem unire.
  Indiferent de costuri…

 6. Dintotdeauna MOLDOVA a fost ROMANIA, bunicii si strabunicii au murit pe FRON in primul si al doilea razboi mondial pentru acest lucru. Granita era pe Nistru si Cetatea Alba !!!! deci fara echivoc ei sunt FRATII NOSTRII ROMANI !!!si trebuie sa fim IMPREUNA !!!!

 7. Daca Vasile Stoica e un Prost Si nu intelege ca Romania e Tara noastra Si acum e momentul sa reunim paminturile innapoi Si sa scapam de toti banditii de La Guvern, ignorati asa fel de oameni nu cititi comentariile lor. Unirea e scapatea Tarii noastre

 8. sunt cde adord dar trebuie eradadicata definitiv acuala clasa politica actuala,antiromanism!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Francofonia, celebrată de Colegiul Comercial Carol I

Wed Mar 28 , 2018
Ca în fiecare an, luna martie este luna în care limba franceză este sărbătorită de întreaga lume  prin evenimente diverse: spectacole, expoziții, ateliere de poezie. Pe 28 martie liceele tehnolgice din Constanța s-au întâlnit la Colegiul Comercial Carol I  pentru a susține un  scurt spectacol de muzică, dans și poezie, […]
francofonie colegiul carol