Soprana Smaranda Pâslaru a pierdut lupta cu boala

Soprana Smaranda Pâslaru a pierdut lupta cu boala

Smaranda Pâslaru (Drăghici), soprană la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ din Constanța, a murit. Tragedia s-a întâmplat în seara de 30 ianuarie.

Tânăra a fost diagnosticată în urmă cu câțiva ani cu o boală necruțătoare.

„Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” plânge! Durerea și neputința s-au coborât peste teatrul pe care Smaranda Drăghici Pâslaru l-a iubit nespus, l-a slujit cu credință, l-a luminat cu zâmbetul ei curat și l-a mângâiat cu vocea sa limpede și melodioasă. Smaranda a fost prietena pe care oricine și-ar dori-o alături. A fost fiica și sora care și-a iubit și și-a respectat enorm familia. A fost artista de care ar avea nevoie orice teatru de pe această lume, a fost vocea care a apropiat-o de Corul Îngerilor. Smaranda a fost o mare artistă plină de modestie, colega gata să ajute oricând, pe oricine și pe toți laolaltă, a fost o adiere cu tăria unei stânci. Cum va fi lumea noastră fără Smaranda? Căci Smaranda a fost pentru mulți TOTUL. Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danosvki” plânge! Și nu o va putea uita vreodată pe Smaranda Drăghici Pâslaru! Sincere condoleanțe familiei răpuse de durere și tuturor celor ce au iubit-o! Și Dumnezeu să îi odihnească sufletul în Pace și Fericire în Veșnica Sa Împărăție!”, a transmis TNOB.

Avea 35 de ani.

Odihnească-se în pace! Condoleanțe familiei!

În 2015, o altă soprană celebră, talentată și frumoasă de la TNOB, Roxana Bageac, murea, la 35 de ani.

Azi a murit și Paul Pârvu, ziaristul căruia Ion Iliescu i s-a adresat cu „Măi, animalule!”.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea3 thoughts on “Soprana Smaranda Pâslaru a pierdut lupta cu boala

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Numărul bolnavilor de covid internați a crescut cu 15% într-o singură zi

Mon Jan 31 , 2022
Prefectura Constanța a anunțat că, în acest moment, sunt 341 de persoane internate, la nivelul județului Constanța. Ieri erau 296, ceea ce înseamnă o creștere de 15,2% în numai 24 de ore. Paturile pentru tratarea bolnavilor COVID-19 sunt distribuite astfel: Spitalul Municipal Medgidia (170 – 101 ocupate), Spitalul de Pneumoftiziologie […]