Soprana Smaranda Pâslaru a pierdut lupta cu boala

Soprana Smaranda Pâslaru a pierdut lupta cu boala

Smaranda Pâslaru (Drăghici), soprană la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ din Constanța, a murit. Tragedia s-a întâmplat în seara de 30 ianuarie.

Tânăra a fost diagnosticată în urmă cu câțiva ani cu o boală necruțătoare.

„Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” plânge! Durerea și neputința s-au coborât peste teatrul pe care Smaranda Drăghici Pâslaru l-a iubit nespus, l-a slujit cu credință, l-a luminat cu zâmbetul ei curat și l-a mângâiat cu vocea sa limpede și melodioasă. Smaranda a fost prietena pe care oricine și-ar dori-o alături. A fost fiica și sora care și-a iubit și și-a respectat enorm familia. A fost artista de care ar avea nevoie orice teatru de pe această lume, a fost vocea care a apropiat-o de Corul Îngerilor. Smaranda a fost o mare artistă plină de modestie, colega gata să ajute oricând, pe oricine și pe toți laolaltă, a fost o adiere cu tăria unei stânci. Cum va fi lumea noastră fără Smaranda? Căci Smaranda a fost pentru mulți TOTUL. Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danosvki” plânge! Și nu o va putea uita vreodată pe Smaranda Drăghici Pâslaru! Sincere condoleanțe familiei răpuse de durere și tuturor celor ce au iubit-o! Și Dumnezeu să îi odihnească sufletul în Pace și Fericire în Veșnica Sa Împărăție!”, a transmis TNOB.

Avea 35 de ani.

Odihnească-se în pace! Condoleanțe familiei!

În 2015, o altă soprană celebră, talentată și frumoasă de la TNOB, Roxana Bageac, murea, la 35 de ani.

Azi a murit și Paul Pârvu, ziaristul căruia Ion Iliescu i s-a adresat cu „Măi, animalule!”.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 thoughts on “Soprana Smaranda Pâslaru a pierdut lupta cu boala

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numărul bolnavilor de covid internați a crescut cu 15% într-o singură zi

lun ian. 31 , 2022
Prefectura Constanța a anunțat că, în acest moment, sunt 341 de persoane internate, la nivelul județului Constanța. Ieri erau 296, ceea ce înseamnă o creștere de 15,2% în numai 24 de ore. Paturile pentru tratarea bolnavilor COVID-19 sunt distribuite astfel: Spitalul Municipal Medgidia (170 – 101 ocupate), Spitalul de Pneumoftiziologie […]

V-ar putea interesa și: