Sorin CIUTUREANU, încă 4 ani ca director general al OIL TERMINAL

Sorin Ciutureanu Oil Terminal
Sorin Ciutureanu, director general Oil Terminal

Sorin Ciutureanu va conduce încă patru ani, în calitate de director general, societatea comercială de interes strategic Oil Terminal, din Constanța.

Societatea si-a informat actionarii si partile interesate ca a fost incheiata procedura de selectie a directorului deneral si directorului financiar ai societatii, in conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, cu modificarile si completarile ulteriaore.

Procedura de selectie a fost desfasurata de Comitetul de Nominalizare si Remunerare mandatat de Consiliul de Administratie fara implicarea unui expert independent specializat in recrutarea resurselor umane.

„Astfel, urmare incheierii procedurii de selectie si a recomandarii Comitetului de Nominalizare si Remunerare, Consiliul de Administratie al societatii, intrunit in sedinta in data de 02.07.2018, a numit in functia de director general pe Viorel-Sorin CIUTUREANU si in functia de director financiar pe doamna Adriana FRANGU”, se arata intr-un comunicat publicat de Bursa de Valori Bucuresti, unde este listata compania.

Durata mandatelor celor doi directori este de 4 ani, incepand cu 2 iulie 2018 pana la data de 1 iulie 2022.

Cristi Hagi

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Liberalii vor desființarea de URGENȚĂ a taxei de trecere pe podurile Fetești-Cernavodă și Giurgeni-Vadu Oii

mar iul. 3 , 2018
Deputații PNL de Constanța, Bogdan Huțucă și Robert Boroianu, au inițiat, în procedură de urgență, un proiect de lege privind desființarea taxei de trecere pe podurile Fetești-Cernavodă și Giurgeni-Vadu Oii. „Procedura de urgență este justificată de faptul că legea încalcă fragrant principiul internațional al evitării dublei impuneri (două taxe pentru același […]
rovinieta fetesti cernavoda trecere pod

V-ar putea interesa și: