Sorin CIUTUREANU, încă 4 ani ca director general al OIL TERMINAL

Sorin Ciutureanu Oil Terminal

Sorin Ciutureanu, director general Oil Terminal

Sorin Ciutureanu va conduce încă patru ani, în calitate de director general, societatea comercială de interes strategic Oil Terminal, din Constanța.

Societatea si-a informat actionarii si partile interesate ca a fost incheiata procedura de selectie a directorului deneral si directorului financiar ai societatii, in conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, cu modificarile si completarile ulteriaore.

Procedura de selectie a fost desfasurata de Comitetul de Nominalizare si Remunerare mandatat de Consiliul de Administratie fara implicarea unui expert independent specializat in recrutarea resurselor umane.

„Astfel, urmare incheierii procedurii de selectie si a recomandarii Comitetului de Nominalizare si Remunerare, Consiliul de Administratie al societatii, intrunit in sedinta in data de 02.07.2018, a numit in functia de director general pe Viorel-Sorin CIUTUREANU si in functia de director financiar pe doamna Adriana FRANGU”, se arata intr-un comunicat publicat de Bursa de Valori Bucuresti, unde este listata compania.

Durata mandatelor celor doi directori este de 4 ani, incepand cu 2 iulie 2018 pana la data de 1 iulie 2022.

Cristi Hagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.