Sorin Ciutureanu va fi director general al Oil Terminal în următorii patru ani

Sorin Ciutureanu Oil Terminal

Sorin Ciutureanu a fost numit Consiliul de Administrație al Oil Terminal Constanţa în funcţia de director general, pentru patru ani, până în iunie 2027. De asemenea, Adriana Frangu a fost numită în funcţia de director financiar al companiei.

Ciutureanu era director general provizoriu la Oil Terminal SA, în luna mai i s-a prelungit pentru a patra oară mandatul, din iulie 2022 de când a expirat mandatul de patru ani, respectiv 2 iulie 2018-1 iulie 2022.

„Societatea Oil Terminal SA informeaza actionarii si partile interesate, în completarea Raportului curent nr. 320 din 05.05.2023, ca a fost finalizată procedura de selecţie a directorului general si directorului financiar ai societăţii, în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a intreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare. Astfel, Consiliul de Administrație al societăţii, întrunit în şedinţă in data de 19.06.2023, în baza recomandării Comitetului de Nominalizare şi Remunerare, a numit directorii cu contract de mandat, pentru o perioada de 4 ani (20.06.2023 – 20.06.2027) după cum urmează: Viorel-Sorin Ciutureanu în funcţia de director general, Adriana Frangu în funcţia de director financiar”, arată un anunţ transmis de companie Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Recomandare: Oil Terminal începe negocierile cu omul de afaceri Iulian Dascălu pentru un proiect de regenerare urbană în Constanţa de 815 milioane euro pe un teren de 38 de hectare

Societatea îşi desfăşoară activitatea în 3 depozite, cu o capacitate totală de depozitare 1,4 milioane metri cubi.

Statul român reprezentat prin Ministerul Energiei este principalul actionar şi deţine 87,75% din capitalul social.

Compania are circa 950 de angajaţi. Compania a înregistrat un profit net de 11,6 milioane de lei în 2022 şi o cifră de afaceri de 302,7 milioane lei.

Societatea Oil Terminal este listată la Bursa de Valori Bucureşti şi are o valoare de piaţă de 344,67 milioane lei.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Sorin Ciutureanu va fi director general al Oil Terminal în următorii patru ani

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Finalizarea proiectului „Consolidarea capacității unităților de învățământ preuniversitar de stat din orașul Techirghiol în vederea gestionării virusului SARS-CoV-2“

lun iun. 19 , 2023
Puteți urmări Constanța % și pe Google News sau canalul de WhatsApp. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a […]

V-ar putea interesa și: