Sorin Lucian Ionescu, la moartea lui Chemal Taner: „Un munte de om, tonic și plin de viață. O familie frumoasă și împlinită. Degeaba.”

Sorin Lucian Ionescu, președintele Comunității Evreilor din Constanța și fost director al TV Neptun, a transmis câteva gânduri emoționante și dureroase la moartea doctorului Chemal Taner.

„A murit un om cu care am fost prieten dar nu mai eram în relații de ani buni, din motive personale. Nu mai contează. A murit de Covid și avea cinci ani mai puțin ca mine. Un munte de om, tonic și plin de viață. O familie frumoasă și împlinită. Degeaba.”, a scris SLI, pe pagina sa de Facebook.

Tot el se întreabă, aproape retoric: „Ce-i de făcut?”

Răspunsul:

„Nimic, zic eu. Să ne ferim, să purtăm măști, să ne spălăm pe mâini, să evităm aglomerațiile. Atât. Nu putem trăi sub un clopot de sticlă. Doar să întârziem inevitabilul. Care va veni într-o zi, pentru că n-au cum să descopere vaccinul prea repede. Poate niciodată. Doar un tratament mai eficient. Poate ăsta e sfârșitul multora dintre noi. Poate nu. Al speciei nu, cu siguranță. Deși ar merita cu prisosință, după tâmpeniile milenare făcute.”

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

UDTTMR despre moartea doctorului Chemal Taner: Și-a asumat întotdeauna cu mândrie identitatea etnică! Allah rahmet eylesĭn!

Fri Jul 24 , 2020
Ieri seară a încetat din viață dr. Taner Chemal. Membru de seamă al comunității tătare din Constanța, Dr. Taner Chemal a fost o personalitate a lumii medicale din România, evoluția sa profesională si performanțele în domeniul implantologiei făcându-l cunoscut și peste hotare, a transmis UDTTMR. „Și-a asumat întotdeauna cu mândrie […]
chemal taner