Soția lui Ilie Năstase a depus actele de divorț la Judecătoria Hârșova

Ioana Simion și Ilie Năstase divorțează după aproape 2 ani de căsătorie. Certurile și violența au dus la ceea ce era de asteptat, și anume divorțul. Marți, 2 martie, o dată cu debutul primăverii, Ioana a luat taurul de coarne și s-a înfățișat la Judecătoria din Hârșova, o localitate situată pe malul drept al Dunării, pentru a introduce acțiunea de divorț. Fotoreporterii Click! au fotografiat în exclusivitate acest eveniment neplăcut din viața celor doi.

Pentru Ioana este a doua experiența de acest gen, iar Ilie Năstase se află la a cincea, așa că emoțiile nu își mai au rostul! Nu se turna vreun film și nu era nici vreo premieră, însă doamna Năstase a avut o apariție de lux, cam rară ce-i drept pentru o localitate aflată la 200 de km de București, astfel încât localnicii au apărut pe la gard și, nedumeriți, au întrebat dacă nu cumva “aceasta este femeia lui Țiriac?”.

În picioare pantofi Louboutin negri, de 1200 de euro, pe braț geantă Hermes, de 15.000 de euro, costum elegant și cămașă de la designerul Nicoleta Negură, în valoare de 1.000 de euro și “accesoriul” de bază: mașina Bentley în valoare de 250.000 de euro. Adică o apariție de peste 300.000 de euro, de te uitai la ea ca la filme străine! Veselă, zâmbitoare, cam așa a intrat doamna Năstase pe ușa tribunalului din Hârșova, semn că este resemnată cu decizia luată. Din peisaj a lipsit soțul, Ilie Năstase, însă nu a fost necesară prezența sa. Cei doi nu s-au înțeles în privința despărțirii, nu și-au dorit ceva amiabil, motiv pentru care au ajuns să divorțeze la tribunal.

Se pare că Ilie îi cere Bentleyul înapoi și cateva perechi de pantofi scumpi, motiv pentru care partajul va fi unul mai delicat! După o oră petrecută în incinta judecătoriei, Ioana a ieșit însoțită de câteva persoane. A răspuns civilizat la întrebările reporterului Click! “Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe”, a declarat Ioana Năstase în exclusivitate pentru Click! Imediat după ce a răspuns la întrebări și s-a salutat cu câțiva trecători, Ioana s-a urcat la volanul bolidului său și s-a oprit la un restaurant din zonă pentru o mică pauză de cafea.

Pe data de 6 iunie 2020, Ioana şi Ilie s-au căsătorit religios la Techirghiol, iar naşi le-au fost Ciprian Marica şi soţia sa, Ioana. Cununia civilă au făcut-o cu un an înainte, în luna aprilie. De atunci, divorțul a apărut de mai multe ori în discuție, ca soluție la problemele lor.

Sursa: Clikc.ro

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.