Spațiul dintre blocuri, transformat într-o parcare modernă pe strada Prelungirea Ion Rațiu

Parcarea amenajată de Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, în cartierul Faleză Nord, dispune de 29 de locuri destinate staționării autovehiculelor.

Terenul a fost asfaltat pe o suprafață de aproximativ 700 de metri pătrați, după ce infrastructura noii parcări a fost consolidată prin lucrări de excavare, așternere de pietriș și compactare.

De asemenea, a fost amenajat și un zid de sprijin și au fost montate borduri.

Primăria Municipiului Constanța continuă campania de eliberare a domeniului public de garaje și de construcție a parcărilor moderne în toate zonele rezidențiale.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Grătarul îl facem acasă!” Polițiștii ne spun cum trebuie să ne comportăm de Florii și de Paște

vin apr. 10 , 2020
Polițiștii din Constanța spun că trecem cu toții printr-o încercare, din care putem ieși cu bine doar dacă respectăm regulile și vom acționa împreună.Pentru credincioșii ortodocși urmează Floriile, iar pentru cei catolici sau din alte culte, Paștele. „Pentru a va proteja pe dumneavoastră, pentru a vă proteja familia, respectați Ordonanțele […]

V-ar putea interesa și: