Spectacole ANULATE la Teatrul de Stat Constanța, din cauza referendumului

Artişti ai Teatrului de Stat Constanţa şi ai Teatrului Astragali din Italia vor susţine, sâmbătă, 6 octombrie, la ora 18.00, un spectacol la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, în cadrul proiectului cofinanţat de Uniunea Europeană, Legende pe ruine circulare. Spectacolul va rezulta în urma rezidenţei de creaţie româno-italiene care a început ieri, sub coordonarea regizorului şi actorului Fabio Tolledi, vicepreşedinte al Institutului Internaţional de Teatru.

Celelalte două spectacole care ar fi trebuit să completeze weekend-ul de deschidere a stagiunii la Teatrul de Stat Constanţa au fost anulate, întrucât sediul instituţiei noastre este secţie de votare pentru referendumul pentru definirea familiei, din 6 – 7 octombrie.

Tot sâmbătă, de la ora 11, cei interesaţi sunt invitaţi să participe la un colocviu intitulat Noi forme de a spune vechile poveşti, pentru un public diferit (Telling old stories in new ways for a different audience), care se adresează tuturor celor preocupaţi de păstrarea tradiţiilor, legendelor, identităţii culturale şi istorice. Colocviul se va desfăşura tot la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, care este partener ştiinţific al Teatrului de Stat Constanţa în proiectul Legende pe ruine circulare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.