Spectacole susținute de Muzica Militară a Forțelor Navale la Constanța, Brăila, Tulcea, Mangalia și București

Muzica Militară a Forțelor Navale oferă un plus de culoare evenimentelor pe care Forțele Navale Române le organizează, în perioada 4-15 august, la Constanța, Brăila, Tulcea, Mangalia și București, cu prilejul sărbătoririi Zilei Marinei Române.

Programul concertelor debutează la Constanța, vineri, 4 august, la ora 19.00, cu un spectacol susținut în Piața Ovidiu, iar publicul prezent sâmbătă, 5 august, la Ziua Porților Deschise în Portul Militar Constanța, va putea urmări un concert de piese din repertoriul marinăresc și alte abordări inedite din creația muzicală națională și universală.

Tot la Constanța, Muzica Militară a Forțelor Navale este prezentă luni, 7 august, ora 19.00, pe faleza din fața Comandamentului Flotei, pentru a aduce un zâmbet vizitatorilor expoziției interactive organizate de marinari.

Formația muzicală a Marinei Militare își continuă turneul în două porturi dunărene, pentru a fi alături de publicul din Brăila, marți, 8 august, orele 19.00-20.00, în Parcul Monument, precum și la Tulcea, miercuri, 9 august, orele 19.00-20.00,  pe faleza Municipiului Tulcea.

Joi, 10 august, de la ora 19.00, Muzica Militară a Forțelor Navale revine cu un spectacol în Piața Republicii din centrul Municipiului Mangalia, iar vineri, 11 august, orele 20.00-21.30, ansamblul muzical al marinarilor susține pentru publicul bucureștean, un concert itinerant, pe traseul Piața Roma (Statuia Lupoaica) – ARCUB – Strada Lipscani – Sediul Băncii Naționale a României. Turneul formației muzicale se încheie sâmbătă, 12 august, cu un concert itinerant în Stațiunea Mamaia, care va începe la ora 20.00, în Piațeta Cazino și se va încheia în Piațeta Perla, la ora 21.00.

Evenimentele organizate cu prilejul Zilei Marinei Române se vor încheia, marți, 15 august, la Constanța, cu retragerea cu torțe a marinarilor militari, în acordurile Muzicii Militare a Forțelor Navale. Formația muzicală va susține un mini-concert, începând cu ora 20.00, pe faleza din fața Cazinoului constănțean, după care instrumentiștii îi vor însoți pe marinari pe traseul Cazino – Comandamentul Flotei – Strada Remus Opreanu – Piața Ovidiu. Concertul va continua în renumita piață din centrul istoric al Constanței până la ora 22.45, când este planificat un spectacol de drone și artificii, oferit de Primăria Municipiului Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polaris M Holding face angajări în Năvodari

joi aug. 3 , 2023
Polaris M Holding angajează, pentru punctul de lucru Năvodari: Relații la nr.de telefon 0733.102899 Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, […]

V-ar putea interesa și: