Spectacolul DOSARELE SIBERIEI se mută la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța

Spectacolul DOSARELE SIBERIEI, din cadrul SEAS, din data de 3 august 2023, se mută la SALA STUDIO a Teatrului de Stat Constanța, din strada Ion Lahovari nr. 2A, vizavi de Parcul Arheologic din centrul Constanței, din cauza unei situații neprevăzute de ordin tehnic la Teatrul de vară Soveja. Data și ora spectacolului rămân neschimbate: 3 august, ora 21:00.

„Dacă, din diverse motive, nu mai doriți să fiți prezenți, contravaloarea biletului/biletelor vă va fi returnată, cu condiția de a anunța acest lucru cu nu mai târziu de jumătate de oră înainte de începerea spectacolului. Pentru biletele achiziționate online  puteți anunța printr-un email trimis la mystage, iar pentru biletele achiziționate în format fizic – puteți să le returnați direct la casieriile teatrului sau să ne trimiteți un email la tsct2013@gmail.com, în termenul menționat, și vă vom anunța când puteți recupera contravaloarea biletelor.”, au transmis reprezentanții TSC.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cea mai mare investiție imobiliară din Constanța, 800 milioane euro, va fi decisă în septembrie

mie aug. 2 , 2023
Statul român decide în septembrie parteneriatul cu Iulian Dascălu pentru un proiect imobiliar de peste 800 de milioane de euro la Constanța. Operatorul portuar Oil Terminal, din care Ministerul Energiei deține Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor (AGEA) pentru a aproba parteneriatul cu Iulius Real Estate în dezvoltarea unui proiect imobiliar, […]

V-ar putea interesa și: