SPIT Constanța a implementat pe dispozitive tip tabletă două chestionare de evaluare în cadrul agențiilor fiscale

spit sediu
Sediul SPIT de pe bulevardul Tomis

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța își continuă strategia digitală și aduce în atenția contribuabililor o nouă metodă inovativă de a-și expune punctul de vedere cu privire la calitatea serviciilor oferite prin simpla completare a două chestionare pe dispozitive electronice, tip tabletă.

În sălile de așteptare din cadrul agențiilor fiscale, contribuabilii au posibilitatea de a completa pe tabletele amplasate două tipuri de chestionare:

  • „Opinia dumneavoastră contează mult pentru noi” care cuprinde o secțiune cu un set de trei întrebări, unde este vizată aprecierea serviciului prestat de către funcționarii publici aflați la ghișeele instituției, prin acordarea de calificative;
  • „Chestionarul de evaluare privind satisfacția contribuabilului” – primele 5 întrebări fac referire la calitatea serviciilor oferite, profesionalismul, atitudinea personalului instituției cu care a interacționat, precum și confortul spațiilor de așteptare.

Acest concept nou, spre deosebire de modalitățile clasice de evaluare, oferă șansa la finalul chestionarelor de a propune sugestii ce pot îmbunătății calitatea Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța, prin analizare și satisfacere a cerințelor/așteptărilor contribuabililor, prezente și viitoare.

Orientarea către contribuabili și înțelegerea necesităților acestora sunt părți integrate din identitatea SPIT. Instituția recomandă completarea celor două chestionare întrucât este esențială identificarea exigențelor comunității locale, pentru a putea veni în sprijinul cetățenilor.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VOCEA CONSTĂNȚEANULUI: parcare cu plată fără parcare

mar aug. 27 , 2019
Tot mai multe locuri de parcare din Constanța se plătesc prin SMS. De curând însă, au apărut plăcuțe care spun că trebuie să plătim parcare, deși nu există niciun loc delimitat. Nici măcar nu au tras câteva dungi pe asfalt. „La intersecția dintre străzile Ștefan Mihăileanu și Sarmisegetuza (pe străduțele […]

V-ar putea interesa și: