SPIT Constanța – Majorări de întârziere pentru neplata la termen a obligațiilor fiscale datorate bugetului local

Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa atenționează contribuabilii că începând cu ziua imediat următoare termenelor scadente se calculează majorări de întârziere de 1% din cuantumul obligațiilor fiscale principale, neachitate în termen, pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, până la data stingerii sumelor datorate, inclusiv.

Impozitele și taxele locale pot fi achitate prin modalitățile de plată puse la dispoziție de instituție, ce pot fi consultate accesând site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea SERVICII ONLINE/MODALITĂȚI DE PLATĂ.

Pe această cale, instituția recomandă achitarea impozitelor si taxelor locale datorate bugetului local pentru a evita calculul majorărilor de întârziere și mulțumește contribuabililor care și-au achitat obligațiile fiscale până în prezent!


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trei anotimpuri în numai câteva zile

mar oct. 17 , 2023
Până ieri, în România a fost o toamnă relativ normală din punct de vedere meteo. În noaptea care a trecut, în multe locuri a venit însă iarna. La munte a căzut prima ninsoare din acest sezon, iar temperaturile au fost sub pragul înghețului. Stratul de zăpadă a ajuns pe alocuri […]

V-ar putea interesa și: