SPIT deschide un nou sediu pentru persoanele juridice

spit sigla

Începând cu noul an fiscal,  SPIT Constanța deschide un nou sediu pentru persoanele juridice, pe bd. Tomis nr. 112.

Spațiul destinat publicului va fi de cinci ori mai mare decât cel din str. Sulmona nr. 22, iar funcționarii și contribuabilii își vor îmbunătăți relaționarea direct la birouri amplasate     într-un spațiu deschis, eliminând disconfortul interacțiunii prin intermediul ghișeelor, având în vedere volumul documentelor depuse de către persoanele juridice.

Operațiunile efectuate în cadrul acestor birouri vor fi aceleași care se derulau și în cadrul ghișeelor, printre cele mai importante fiind impuneri în evidențele fiscale, scoateri din evidențele fiscale, eliberare certificate de atestare fiscală, consiliere fiscală, contestații, recalculări, depunere rapoarte de evaluare, verificare rol fiscal, emitere decizii și înștiințări, restiuiri.

”Plățile se vor efectua la casieriile ampalasate într-o zonă separată, securizată, conform prevederilor legale. Lângă aceste casierii, pe parcursul anului viitor, constănțenii vor avea la dispoziție și două automate pentru plăți rapide”, a precizat Virginia Uzun, director executiv SPIT Constanța.

Cei care nu vor dori să mai stea în picioare în fața casieriilor sau a automatelor vor putea achita în continuare online, în final, aceasta fiind cea mai simplă modalitate de plată. Operațiunea se poate efectua atât pe site-ul www.spit-ct.ro, cât și prin intermediul telefoanelor mobile, cu ajutorul aplicației Etax Mobile.

Veștile bune sunt și pentru persoanele fizice arondate agenței fiscale nr. 3, care odată cu mutarea agenției nr. 6, va prelua spațiul destinat publicului și a activității de back-office, situat în strada Sulmona 22.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tarifele de intrare la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

mie nov. 16 , 2016
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă așteaptă, în luna noiembrie, cu același program și aceleași tarife. Programul de funcționare este următorul: Luni – Duminica intre orele 09:00- 16:00 Reprezentii Delfinariu: 11:00 si 15:00 Demonstratii Planetariu: 10:00, 11:30, 13:30, 15:30 Taxa unică DELFINARIU, MICROREZERVATIE, PASARI EXOTICE si PLANETARIU: Adulti- 12 […]

V-ar putea interesa și: