SPIT. Se apropie termenul scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale

spit

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța (SPIT) aduce la cunoștința persoanelor care au ales să achite impozitele și taxele locale în două rate egale că se apropie data de 30 septembrie 2017, termenul scadent pentru plata celei de-a doua rate.

Având în vedere că ultima zi de plată este o zi nelucrătoare, termenul scadent se prelungește până la sfârșitul primei zile de lucru următoare, respectiv data de 02 octombrie 2017.

Pentru neachitarea la termen a obligaţiilor fiscale principale, începând cu ziua imediat următoare se vor calcula majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună sau fracţie de lună, până la data stingerii sumei datorate, inclusiv.

„Recomandăm cetățenilor să evite plata majorărilor de ȋntârziere și să achite la termenul menționat impozitele/taxele datorate pentru: clădiri, teren, mijloace de transport, salubrizare, garaje, telefonie mobilă”, au precizat reprezentanții SPIT Constanța.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Polițiștii constănțeni ies în stradă!

Mon Sep 25 , 2017
Miercuri, 27.09.2017, între orele 15.00-16.30, polițiștii constănțeni ies în stradă! Aceștia vor picheta Prefectura Constanța. „Asteptam cat mai multi politisti si personal contractual la pichetarea Prefecturii Constanta. Autorizatia de pichetare este luata. Pot veni cei care sunt liberi sau colegii care la 16.00 ies de la serviciu.”, a declarat Vasile […]
miting politisti

V-ar putea interesa și: