SPIT vrea banii operatorilor din Portul Constanța Sud Agigea

port constanta (2)
Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța informează contribuabilii care au sedii/ puncte de lucru sau deţin bunuri în Incinta Portului Constanţa Sud că impozitele și taxele locale datorate se fac venit bugetului local al Municipiului Constanţa.

Conducerea SPIT precizează că hotarele unităților administrativ teritoriale ale Municipiului Constanța și Comunei Agigea au fost stabilite de către instanța de judecată, în baza Deciziei Civile nr. 201/10.02.2016, definitivă, pronunţată de Curtea de Apel Galaţi .

”Pe această cale, recomandăm contribuabililor care fac parte din categoriile susmenționate să ia în considerare înștiințările de plată pentru anul 2016 transmise de SPIT și să se conformeze dispozițiilor deciziei susmenționate”, au precizat reprezentanții SPIT.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Chilipir la Delfinariu

Tue Mar 8 , 2016
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța are un tarif unic pentru intrarea la Delfinariu, Microrezervație, Păsări exotice: 10 lei – adulţi, 5 lei – elevi, studenţi. Pentru copiii sub 5 ani intrarea este liberă. Program de vizitare : Luni-Duminică: 10.00 – 17.00. Reprezentaţii Delfinariu: Luni-Duminică: 12.00 – 16.00. Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe […]