Spitalul groazei. Va reuși triumviratul din CJC imposibilul? GALERIE FOTO

spitalul judetean constanta (2)

Indiferent ce se spune, cel mai bun medic este trenul spre București. De ce? Pentru că Clinic Județea de Urgență “Sf. Apostol Andrei” – Constanța arată, pe alocuri, ca o cocină, nu ca un spital. S-au renovat câteva secții, dar altele arată ca orice, numai ca un spital nu.

Spitalul aparține de Consiliul Județean Constanța. Noua conducere a CJC, adică președintele Marius Horia Țuțuianu și cei doi vicepreședinți, Claudiu Iorga Palaz și Dumitru Daniel Learciu, au efectuat azi o vizită inopinantă la spital.

”În timpul vizitei, conducerea Consiliului Județean Constanța, a constatat lipsa echipamentelor medicale cu care se confruntă spitalul dar și starea deplorabilă în care se află majoritatea secțiilor unității medicale vizitate. Președintele Marius Horia Țuțuianu, a purtat discuții cu fiecare șef de secție, solicitându-le prioritățile pe termen scurt, mediu și lung pentru a se putea lua masurile necesare, în vederea desfășurări în cele mai bune condiții a actului medical. La finalul vizitei președintele a asigurat cadrele medicale și conducerea spitalului de toată deschiderea și colaborarea, reiterând faptul că spitalul rămâne prioritatea zero a conducerii Consiliului Județean Constanța”, se arată într-un comunicat de presă trimis de instituție.

Țuțuianu are în spate un PSD care trebuie să șteargă imagina condamnatului penal Nicușor Constantinescu, omul care a condus județul până acum, Palaz s-a dovedit a fi un om de acțiune, Learciu este specialist în sănătate. Mă întreb dacă acest triumvirat de la CJC va reuși să renoveze spitalul în următorii patru ani. Sincer, nu cred, dar aș vrea tare mult să mă înșel și să recunosc public, peste 4 ani sau mai puțin, că am greșit.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Excursie gratuită pentru copiii din Peștera la Aqua Magic

joi iun. 30 , 2016
Cu sprijinul Primăriei comunei Peștera, 120 de elevi, selectați în urma performanțelor școlare, au beneficiat, astăzi, de o excursie gratuită la Parcul Acvatic Aqua Magic. ”Le dorim copiilor noștri distracție plăcută și o vacantă minunată în care să aibă parte de soare, de bucurii, de clipe de neuitat, în speranța […]

V-ar putea interesa și: