Spitalul Județean Constanța are de acum un medic specializat în cardiologie pediatrică și pediatrie

Dr. Florin Ionescu. Sursă foto: sanador.ro

Spitalul Județean Constanța a anunțat, pe 24 aprilie, o vestea foarte bună. Începând din această lună, doctorul Florin Ionescu, medic specialist cardiologie pediatrică și pediatrie, s-a alăturat colectivului din secţia clinică Pediatrie.

„Prin urmare, micuţii noştri pacienţi care au nevoie de un consult cardiologic îl vor primi chiar aici, în cadrul secţiei clinice Pediatrie din SCJU Constanţa. Totodată, vă reamintim că toţi pacienţii pediatrici beneficiază gratuit de EKG si analize medicale, în baza foilor de observatie întocmite de catre medicul curant, prin internare continuă sau de zi (în funcţie de caz). De asemenea, le asigurăm gratuit investigatii imagistice: radiografii, CT, RMN, monitorizare continuă (24h) a tensiunii arteriale.”, au declarat reprezentanții spitalului.

Dat fiind faptul că în Dobrogea nu există un spital de pediatrie iar adresabilitatea este mereu ridicată, conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa s-a preocupat, în permanenţă, să găsească soluţii pentru a acoperi o gamă cât mai variată de servicii medicale dedicate copiilor. Astfel, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa asigură pentru pacienţii pediatrici servicii medicale în următoarele specialităţi/ competenţe/ supraspecializări:

  • chirurgie şi ortopedie pediatrică;
  • neurochirurgie pediatrică;
  • neurologie pediatrică;
  • gastroenterologie pediatrică;
  • dermatologie şi alergologie;
  • diabet, boli de nutriţie şi metabolism-copii;
  • oncologie si hematologie pediatrică;
  • genetică medicală;
  • cardiologie pediatrică.

Secţia Clinică Pediatrie dispune de 90 de paturi (5 diabet şi boli de nutriţie, 5 gastroeneterologie, 5 neurologie pediatrică, 5 oncohematologie, 15 terapie acută şi 55 paturi pediatrie generală).

Secţia Clinică Neurochirurgie dispune de un compartiment destinat copiilor, dotat cu 5 paturi.

Secţia Clinică Anestezie Terapie Intensivă are în componenţă compartimentul ATI copii, dotat cu 7 paturi.

Secţia Clinică Chirurgie Ortopedie Pediatrică dispune de 30 paturi.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Spitalul Județean Constanța are de acum un medic specializat în cardiologie pediatrică și pediatrie

  1. Felicitări și mult succes!Era mare nevoie de un specialist pediatru în Constanța.Mult noroc și multe realizări domnule doctor! Rodica

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 75.000 de turiști sunt așteptați pe litoral în mini vacanța de 1 mai, din care 50.000 numai în Costinești, la „Beach, Please”

lun apr. 24 , 2023
Peste 75.000 turişti sunt aşteptaţi pe litoralul românesc în weekendul de deschidere de sezon, a transmis patronatul Resto Constanța, printr-un comunicat de presă. Majoritatea, adică 50.000, vor veni în Costinești pentru festivalul „Beach, Please”, la care vor cânta artiști trap, rap, urban și hip & hop autohtoni. „Aşteptăm peste 75.000 […]
Beach Please 2023 va avea loc între 27 și 30 aprilie în Costinești

V-ar putea interesa și: