Spitalul Județean Constanța și locuitorii din două cartiere ale municipiului, fără apă pentru mai multe ore

raja

Pentru executarea unor intervenții la nivelul sistemului de alimentare cu apă din incinta Stației de Pompare Călărași, municipiul Constanța, echipele RAJA sistează furnizare apei potabile astăzi, 18 iunie 2024, în intervalul orar 11.00  – 15.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din zonele Tomis I  și Tomis II, inclusiv Spitalul Județean Constanța.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, au declarat cei de la RAJA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amplasarea benelor pentru deșeuri voluminoase

mar iun. 18 , 2024
Polaris Ma Holding a anunța că, în perioada 18 – 23.06.2024, benele pentru colectarea des̗eurilor voluminoase vor fi amplasate lângă: În aceste bene puteți depune deșeuri voluminoase pe care nu le mai folosiți: mobilier, canapele, saltele, usi, obiect de uz sanitar, mochete, lustre, calorifere etc. Pe lângă aceste locații temporare, […]

V-ar putea interesa și: