Spitalul militar de campanie din Constanța va fi gata luni

Cel de-al doilea spital de campanie ridicat de Armata română va fi gata luni și ar putea fi operaţional la sfârşitul săptămânii viitoare. Declarația a fost făcută de Nicolae Ciucă, ministrul Apărării pentru TVR.

Rolul spitalului mobil este de a veni în ajutorul combaterii răspândirii epidemiei COVID-19. Spitalul va avea absolut toate dotările necesare, astfel încât pacienții să beneficieze de tratament și îngrijiri medicale la cele mai înalte standarde și va dispune de toate măsurile de siguranță și de igienizare astfel încât să ofere siguranță personalului medical implicat în lupta împotriva epidemiei. Detalii AICI.

MApN a mai amplasat un spital în Otopeni, la Institutul Ana Aslan. Unitatea mobilă a şi fost finalizată.

Ministrul Apărării Nicolae Ciucă îi îndeamnă pe oameni ca atunci când văd un militar pe stradă și au nevoie de ajutor să îl solicite, pentru că aceștia au ordin, sunt pregătiți și instruiți să îi ajute pe toți cei care au nevoie.

Ministrul Apărării îi îndeamnă pe români să respecte deciziile autorităților și să fie atenți la informațiile care circulă în toate mediile. Nu toate sunt adevărate.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.