Spitalul  Municipal Medgidia a primit din nou ajutoare din partea Crucii Roșii Germania

 

Spitalul Municipal Medgidia se află într-o continuă modernizare. În ultimii ani au fost renovate mai multe secții, Ambulatoriul va fi reabilitat complet, iar mobilierul din saloane va fi din nou înnoit, datorită sprijinului constant pe care instituția îl primește din partea Crucii Roșii Germania. Reprezentanţii asociaţiei au adus un nou transport de mobilier și bunuri donate spitalului.

Începutul săptămânii a fost unul deosebit de important pentru spital. Se fac ultimele pregătiri preliminare demarării lucrărilor de reabilitare a Ambulatoriului, cabinetele medicale ale doctorilor din policlinică au fost relocate în spital și în clădirea unei foste clinici private, și, pe lângă acestea, voluntarii de la Crucea Roșie Germania au făcut o nouă vizită la Medgidia. Aceștia au adus cu ei un nou transport de mobilier și bunuri, pe care le-au donat spitalului. La fel ca și în luna martie, voluntarii au donat paturi, saltele, mese, scaune rulante, toate aflate în cea mai bună condiție.

Ieri, cei patru reprezentanți ai Crucii Roșii, împreună cu managerul spitalului, dr. Stere Bușu, au fost invitați la primărie de către primarul Marian Iordache, care a dorit să își arate recunoștința față de inițiativa de a veni în sprijinul sistemului medical din Medgidia. „Este a treia oară când Crucea Roșie Germania vine în sprijinul nostru și suntem onorați atât de prezența lor la Medgidia, cât și de grija pe care voluntarii o acordă fiecărui transport în parte”, a declarat primarul Marian Iordache.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Premierul Victor Ponta, trimis în judecată

joi sept. 17 , 2015
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție au dispus trimiterea în judecată: sub control judiciar a inculpatului ȘOVA DAN-COMAN, avocat coordonator al Societății Civile de Avocați „Șova și Asociații”, în prezent senator, în sarcina căruia s-au reținut infracțiunile de: – trei […]

V-ar putea interesa și: