Spitalul Ovidius Clinical Hospital va avea un aparat de ultimă generație pentru investigații de rezonanță magnetică, unic în România

ovidius clinical hospital
Aparatul va intra în dotarea spitalului din octombrie 2017

Începând cu luna octombrie 2017, la Ovidius Clinical Hospital (OCH) va deveni operațional cel mai nou aparat lansat de Siemens pentru investigații de REZONANȚĂ MAGNETICĂ performante și non-invazive.

Siemens Magnetom Sempra 1,5 T este un echipament de ultimă generație lansat de către compania Siemens în anul 2017. Este un echipament de ultimă generaţie la nivel mondial chiar de anul acesta şi primul de acest tip achiziţionat de către un spital din România.

Echipamentul oferă investigații RM rapide, mai silențioase și poate realiza examinări în siguranță pentru pacienții cu implanturi metalice.

Este singurul echipament RM din Constanța care are în dotare anestezie compatibilă cu câmpul magnetic cu prezența medicului anestezist, ceea ce oferă un plus de confort pacienților claustrofobi, copiilor, pacienților cu dureri acute ce nu pot sta nemișcați pe durata examinării.

Aparatul RM este singurul din Constanța care realizează scanări ale întregului corp (whole body RM).

Echipamentul dispune de memorie tehnică ce poate compara investigațiile anterioare cu cele recente pentru pacienții ce repetă examinarea în cadrul Ovidius Clinical Hospital.

Echipa medicală specializată în Imagistică Medicală are experiență recunoscută în centre medicale renumite din Franța, unde au realizat stagii de formare și competențe.

Ovidius Clinical Hospital lucrează cu o echipă multidisciplinară din mai multe specialități medicale și chirurgicale pentru a asigura investigații realizate în condiții de siguranță și un diagnostic cert, obținut cu aparatură de ultimă generație.

Cristian Hagi

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proiect de lege: cinci ani de închisoare dacă vă deranjați vecinii cu muzica dată prea tare

Dum sept. 24 , 2017
Muzica dată tare, seara târziu, v-ar putea aduce până la 5 ani de închisoare. Măsura ar putea fi adoptată anul acesta printr-un proiect de modificare a Legii ordinii şi liniştii publice, susținut de ministrul Internelor, Carmen Dan. Poliţiştii pot să va facă dosar penal pentru care riscaţi şi 5 ani […]
politie masina

V-ar putea interesa și: