SPRIJIN PENTRU EDUCAȚIE Primăria Ovidiu subvenționează jumătate din masa copiilor de la grădiniță și acordă burse de merit elevilor

primaria ovidiu, deschidere an scolar 2018

Primarul din Ovidiu, George Scupra, alături de elevi, la deschiderea anului școlar 2018

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a participat, pe 10 septembrie, alături de cadrele didactice, consilieri locali si reprezentanți ai Politiei Locale la deschiderea noului an școlar, la toate unitățile de învățământ din Ovidiu, satele Poiana si Culmea.

Si in acest an, Primaria Ovidiu a facut investiții in unitățile de învățământ, asigurand toate condițiile pentru desfășurarea actului de învățământ in condiții optime.

Ca noutate in acest an, a mai fost deschisa o clasa cu orar prelungit la Grădinița „Zig Zag”, unde primăria subvenționează 50% din costurile cu masa copiilor.

 

„Educația este darul cel mai de preț pe care il putem oferi copiilor noștri. Ne dorim ca si in acest an școlar să dezvoltam parteneriatul familie – scoală – administrație locala, pentru a sprijini copiii in lungul drum al formarii lor profesionale dar si al personalității. În întâmpinarea acestui demers și in acest an, al treilea consecutiv, primăria Ovidiu va acorda burse de merit pentru elevii cu medii intre 8.50 si 10, se vor acorda burse de merit si pentru profesorii cu rezultate notabile la concursurile naționale si olimpiade.

Îmi exprim convingerea ca reprezentații administrației locale împreuna cu cadrele didactice vor veni in întâmpinarea nevoilor elevilor pentru a le netezi drumul spre o educatie la un nivel modern si performant. Urez părintilor un an cu multe satisfactii din parte copiilor, cadrelor didactice putere de munca si elevilor succes și curaj pentru implinirea idealurilor”, a declarat primarul George Scupra.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.