Stâlpi de iluminat și bănci vandalizate în parcul Tăbăcărie

Peste 10 stâlpi de iluminat au suferit avarii însemnate în ultimele zile. Ușile de vizitare au fost rupte de persoane rămase încă necunoscute.

Deși nu au trecut mai mult de 3 luni de când acestea au fost înlocuite, actele de distrugere s-au repetat. Și de această dată, au fost montate noi uși de vizitare.

De asemenea, tot în parcul Tăbăcărie au fost distruse mai multe coșuri de gunoi.

„În Constanța, distrugerea mobilierului stradal a devenit un fenomen tot mai des întâlnit în ultima perioadă. Şi nu este vorba despre materiale slabe calitativ, ci de gradul de civilizaţie al constănțenilor. Trist este că tot din buzunarul nostru, al contribuabililor, sunt suportate costurile de reparații.”, se arată într-un comunicat al Primăriei Municipiului Constanța.

Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții mobilierul stradal.

„ Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241.484.205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142. Ne-ar fi de mare folos daca sesizarea ar fi însoțită și de fotografii cu ceea ce se constată, locul și alte date care să le permită polițiștilor locali identificarea rapidă și tragerea la răspundere a celor care nu respectă legea.”, spune sursa citată.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ranfluarea navei Queen Hind. Se sudează ocheții pe corpul navei FOTO VIDEO

mar ian. 21 , 2020
Astăzi, 21 ianuarie, a continuat sudarea ocheților pe corpul epavei Queen Hind, eșuată în portul Midia anul trecut. Ocheții sunt inelele metalice care întăresc o gaură făcută într-o pânză de navă, într-o foaie de cort etc. pentru a nu se destrăma. „Scafandrii vor inspecta fundul mării în zona în care […]
ranfluare queen hind

V-ar putea interesa și: