Stație nouă de autobuz în Constanța, lângă Cazino

Din acest weekend, pe bulevardul Regina Elisabeta din Constanța se înființează o nouă stație: Cazino.

Astfel, călătorii de pe liniile 42 și City Tour au ocazia să coboare chiar în fața clădirii-simbol a orașului Constanța, pe sensul de mers către Portul Tomis.

Stația a fost amenajată de Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban. Măsura înființării acesteia a fost adoptată de Comisia de Circulație și avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier.

Echipele Confort Urban au aplicat marcajele, au montat indicatoarele rutiere și au repoziționat trecerea de pietoni din zonă în spatele noii stații de autobuz.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Puteți să urcați la bordul navelor militare din Constanța, Mangalia, Brăila, Galați și Tulcea

vin aug. 4 , 2023
Un eveniment deosebit, care nu lipsește din seria activităților premergătoare Zilei Marinei Române, este Ziua Porților Deschise în porturile militare. Fregate, corvete, nave purtătoare de rachete, monitoare fluviale, vedete blindate fluviale, standuri interactive cu tehnică și echipamente de infanterie marină și de scufundare, precum și multe surprize își așteaptă vizitatorii […]

V-ar putea interesa și: