Stațiile de autobuz din Constanța mai au de așteptat. Încă un eșec al administrației Chițac

statie-de-autobuz-chitac
Licitația organizată de primarul Constanței pentru amenajarea de stații de autobuz a fost făcută prost

Municipiul Constanța nu are stații de autobuz și nici nu va avea în viitorul apropiat. După ce primarul Vergil Chițac a dispus ca cele existente să dispară, a încercat să facă o licititație pentru amplasarea unora noi. De fapt, a și făcut, dar, ca multe din lucrurile actualei administrații, a făcut prost.

Licitația a fost organizată, iar câștigătoare a fost desemnată firma unui afacerist din Constanța. O altă companie a depus însă contestație. Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 1222 din 15 iunie 2022 prin care îi dă dreptate.

Firma cu pricina a solicitat anularea raportului procedurii de atribuire și reevaluareea ofertei tehnice a unui dintre ofertanți.

Amănuntele sunt tehnice, se întind pe 28 de pagini.

Importantă este decizia: CNSC a admis contestația formulată de firmă în contradictoriu cu municipiul Constanța și a dispus reevaluarea ofertei.

Decizia poate fi atacată.

Surse neoficială vorbesc despre faptul că afacerea stațiilor de autobuz ar fi un blat al unuia dintre apropiații primarului, care are o prietenie publică cu omul de afaceri care a fost desemnat câștigător. Nu știm dacă e așa. Știm însă că, iată, o insituție a statului a decis că procedura a încălcat legea și mai știm că de peste un an de zile constănțenii așteaptă autobuzele în frig, ploaie, caniculă, etc.

Primarul Constanței locuiește în Eforie și nu l-am văzut folosind CT Bus foarte des.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proiect cultural unic în România. Colaborare între Primăria Ovidiu și Muzeul de Artă Constanța VIDEO

joi iun. 23 , 2022
Un proiect cultural cum nu a mai văzut niciodată județul Constanța a început astăzi. De fapt, specialiștii pe care i-am consultat spun că este unic în România. Cinci artiști plastici au, fiecare, câte un bloc de marmură de aceeași dimensiune și o lună la dispoziție pentru a-l transforma într-o operă […]

V-ar putea interesa și: