Stațiunea Mamaia: restaurant în locul unui fost bazin, prin votul noului USL

Sursă foto: USR Constanța

Fostul bazin din fața hotelului Perla, care a devenit ulterior spațiu verde, se va transforma într-un restaurant. Așa au votat consilierii municipali constănțeni din noul USL, adică PNL și PSD. Proiectul a fost inițiat de primarul PNL Vergil Chițac. USR s-a opus.

„Sunt convins că mulți dintre voi își mai amintesc de bazinul din fața hotelului Perla, unde acum a mai rămas doar o mică oază de spațiu verde. Ei bine, la propunerea lui Vergil Chițac, consilierii PNL-PSD nici măcar nu au clipit când astăzi, în ședința de Consiliu Local, au votat pentru dispariția acelui spațiu și aprobarea PUD-ului pentru construcția unui restaurant! În loc să aștepte adoptarea PUZ-ului din Mamaia, așa cum ar fi fost normal, Vergil Chițac și gașca se mișcă în timp record, consilierii PNL și PSD votează la foc automat, iar rechinii mușcă din Mamaia bucată cu bucată.”, a declarat Florin Cocargeanu, viceprimarul alungat din funcție de noul USL.

Beneficiar este firma Margona MTC SRL. A fost înființată în martie 2013 și are ca principal obiect de activitate „Parcuri pentru rulote, campinguri și tabere“. Unicul său asociat și administrator este Constantin Goane. Pentru 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de peste 144.000 de lei și pierderi de aproape 320.000 de lei, având un angajat. Firma a vrut să construiască un bloc de nouă etaje pe teren, dar nu a primit certificat de urbanism pentru că terenul nu are acces direct dintr-o circulație publică.

Margona MTC administrează campingul Costa Village din Mamaia Sat, de lângă Promenada Năvodari.

Firma a avut în 2022 o cifră de afaceri de 152.579 lei, pierderi de 270.230 lei și datorii totale de 2.067.856 lei. Toate realizate cu un singur angajat.

USR a anunțat, cu această ocazie, că peste 1.000 de constănțeni au semnat petiția pentru DEMISIA LUI CHIȚAC. O poți semna și tu aici –> https://shorturl.at/uJKY7


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Stațiunea Mamaia: restaurant în locul unui fost bazin, prin votul noului USL

  1. lacul a fost secat demult de catre mazare ca sa faca piata pentru tarabele care nu mai incapeau in satul de vacanta Personal am trimis atunci o scrisoare de protest adresata primariei si atentionare a arhitectului sef si bineinteles ca nu am primit nici un raspuns

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Niciun american nu a făcut o fotografie cu Mihai Lupu, președintele CJ Constanța, suspect într-un dosar penal DNA

vin iun. 30 , 2023
Ambasada Statelor Unite ale Americii în România a organizat un eveniment, la sediul din București, pentru a marcare cea de-a 247-a aniversare a Zilei Independenței SUA. Au fost invitați reprezentanți ai primăriilor și consiliilor județene din țară. Din Constanța, ca reprezentant al Consiliului Județean – nu pe persoană fizică – […]

V-ar putea interesa și: