Statul nu mai are bani pentru paza sediilor ANAF

sediu dgfp constantaDe la începutul lunii, constănțenii care au avut treabă la sediile ANAF au observat că oamenii de pază lipsesc. Același lucru se întâmplă în tot sud-estul României.

Am scris pentru România liberă ce se întâmplă. Iată ce spun șefii de la Galați, centrul regional al zonei.

„Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați a primit bugetul de cheltuieli pe anul 2017 rectificat, iar la capitolul 50.01.20.01.30 are alocată valoarea de 0 lei pentru trimestrul IV”, spune Eugen Ciorici, director general DGFP Galați.

La acest capitol bugetar intră alte cheltuieli și servicii pentru întreținere și funcționare.

Trebuie remarcat că DGFP Galați a făcut tot ce i-a stat în putință. La data de 29 septembrie 2017, a finalizat o procedură de achiziție pentru astfel de servicii, dar, în lipsa fondurilor bugetare, contractele de prestări servicii nu pot fi întocmite/semnate.

O parte din angajații direcțiilor finanțelor publice sunt îngrijorați de situația creată. Vorbim de instituții care rulează mulți bani zilnic. Banii nu rămân în sediile direcțiilor, sunt predați în fiecare seară, dar poate că nu toată lumea știe acest lucru.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Avarie RAJA. Circulație îngreunată în municipiul Constanța

Fri Oct 13 , 2017
Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 13 octombrie 2017, la conducta de alimentare cu apă de pe strada M. Kogălniceanu, din municipiul Constanța, se impune restricționarea traficului auto în intervalul orar 12,15-14,30, pe porțiunea delimitată de strada Cuza Vodă și b-dul Ferdinand. Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, […]