Statul vă oferă un BONUS dacă vă plătiți obligațiile fiscale până pe 15 decembrie

salariu, cod fiscal

Persoanele fizice care au depus Declarația Unică până la 31 iulie 2018 și își achită integral obligațiile fiscale estimate pentru anul 2018, până la 15 decembrie, inclusiv, vor primi o bonificație de 5% din totalul sumei datorate.

De asemenea, contribuabilii care vor alege să-și achite obligațiile fiscale până la 15 martie 2019, reducerea este de doar 5% din suma totală datorată, dacă Declarația unică a fost depusă prin mijloace electronice de transmitere la distanță.

Este important de știut că Declarația Unică trebuie completată și depusă de către persoanele fizice care realizează, individual sau într-o formă de asociere, venituri din România şi/sau din străinătate, și de cele care datorează impozit pe venit și contribuții sociale obligatorii. Persoanele care nu realizează venituri și aleg să plătească contribuția de asigurare de sănătate au, de asemenea, obligația de a depune Declarația Unică.

Declarația Unică poate fi accesată la adresa https://declunica.anaf.ro/, cu numele de utilizator și parola contului personal din Spațiul Privat Virtual, prin certificat digital calificat sau prin intermediul portalului e-guvernare.ro. Începând cu anul 2019, Declarația Unică se va depune exclusiv online, potrivit legislației fiscale în vigoare.

Totodată, persoanele care primesc decizii de impunere pentru definitivarea impozitului pe venit sau a CAS aferente anilor fiscali precedenți, au ca termen de plată data de 30 iunie 2019 și vor beneficia de o bonificație de 10% dacă își achită obligațiile până la 15 decembrie 2018.

Contribuabilii care vor primi decizii de impunere pentru definitivarea CASS aferentă anilor fiscali precedenți, la începutul anului 2019, au același termen de plată – 30 iunie 2019 – și vor beneficia de bonificația de 10% dacă își achită obligațiile până la 31 martie 2019.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

EXCLUSIV. Negocieri la RATC. Ce MAJORARE de salarii a propus primarul Decebal Făgădău

Fri Nov 16 , 2018
Angajații Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța își negociază, în aceste zile, contractul colectiv de muncă. Principalul cui al lui Pepelea este salariul. Sindicaliștii cer mai mult, administrația oferă mai puțin. În cursul zilei de astăzi, 16 noiembrie, liderii celor două sindicate din RATC au fost convocați, relativ din […]
ratc constanta