Ștefan Mihu, noul președinte al pensionarilor PSD

Stefan-Mihu-senator-PSD-Constanta

După 25 de ani în partid, Mușat Mihalache a predat ștafeta colegului său, Mihu Ștefan, fost senator, pentru funcția de președinte al OPSD Constanța.

„În 25 de ani de când sunt în partid, am trecut prin toate funcțiile, PSD este pentru mine a doua casă, aici mi-am făcut prieteni, aici am învățat, aici am evoluat, e timpul acum pentru o schimbare, dar voi fi lângă noul președinte și-l voi ajuta. PSD se bazeaza pe pensionari, la nivel national reprezinta 60-70% din voturi”, a spus domnul Mușat.

În cadrul adunării organizate miercuri, la complexul Bavaria Blue din Mamaia, au fost prezenți 52 de pensionari, dintr-un total de 66 de membri. În unanimitate a fost votat noul președinte al organizației, senatorul Mihu Ștefan. Acesta a fost susținut de un prezidiu respectabil format din: Ion Dumitrache, președintele Organizației Municipale PSD Constanța, Marilena Dragnea, secretar executiv adjunct Organizația Județeană PSD Constanța, Perodin Dede, secretar executiv Organizația Municipală, George Vișan, vicepreședinte Organizația Municipală PSD Constanța, Costin Răsăuțeanu, prim vicepreședinte Organizația Municipală PSD Constanța, Mihalache Mușat, fost președinte OPSD și Mihu Ștefan, președinte OPSD Constanța.

Noul președinte își dorește să materializeze, în viitorul apropiat, cât mai multe proiecte binevenite pentru pensionari, printre care și redeschiderea cluburilor adresate lor.

Alegerile s-au desfășurat într-o atmosferă de sărbătoare, toți cei prezenți au primit cadouri din partea Organizației Municipale. Acestea au fost înmânate de președintele TSD, Nicu Lascu, împreună cu alți colegi de-ai săi.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fiecare director de școală va decide dacă pe 23 decembrie se vor face cursuri

sâm dec. 18 , 2021
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, vineri, că şcolile vor avea posibilitatea de a decide dacă fac sau nu cursuri pe 23 decembrie. Decizia aparţine conducerii unităţii, iar cursurile în format fizic pot fi înlocuite cu o temă de vacanţă sau cu întâlniri informale. „Dată fiind configuraţia acestui an şcolar […]

V-ar putea interesa și: