Ștefan Mihu, senator PSD: „Nici după 5 ani, dl. Iohannis nu a înțeles să fie președintele tuturor românilor”

Ștefan Mihu, senator PSD

Ștefan Mihu, senator PSD, dezaprobă refuzul președintelui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă în turul 2 al alegerilor prezidențiale.

„Unde s-a mai văzut în lumea asta ca doi finaliști la alegerile prezidențiale să nu participe la o confruntare televizată? Este în interesul democrației să avem o dezbatere și în interesul tuturor românilor să afle proiectele și viziunea celor doi candidați în cursa pentru Cotroceni.”, spune acesta.

Candidatul Iohannis să aibă curajul să iși asume o confruntare de idei, afirmă senatorul constănțean. În opinia sa, șeful statului trebuie să lase la o parte aroganța și să trateze electoratul cu mai mult respect punând pe masă tot ce a făcut sau, mai degrabă, ce nu a făcut în acești cinci ani de mandat.

„Să te întâlnești față în față doar cu votanții și simpatizanții într-un mediu organizat nu poate să denote decât lașitate și faptul că nici după 5 ani dl. Iohannis nu a înțeles să fie președintele tuturor românilor”, a conchis Ștefan Mihu.


Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.