Ștefan Mihu și George Teșeleanu, în Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu

Ștefan Mihu, George Teșeleanu și Eugen Marin au fost numiți, la începtul acestei luni, în Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu. Numirea este provizorie.

Ștefan Mihu este reprezentantul PSD în Consiliul de Administrație, dat fiind faptul că Ministerul Transporturilor a revenit PSD, având la conducere pe Sorin Grindeanu.

Fostul parlamentar constănțean este doctor în economie al Universității „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași, din 2004, iar de-a lungul timpului a obținut mai multe funcții de conducere în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Constanța, apoi președinte CECCAR, lector universitar al filialei Universității Spiru Haret din Constanța.

George Teșeleanu este și membru în CA al Șantierului Naval Midia SA Năvodari și președinte al CA al Confex Matex International SA din Deva. Fostul consul onorific al României la Ancona (Italia) a mai fost membru și președinte al CA al Aeroportului Mihail Kogălniceanu între anii 2017 și 2019. Între între 2017 și 2018 și al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța. Este ginerele președintelui Organizației Municipale PSD Constanța, Ion Dumitrache.

Eugen Marin este șef al Serviciului Probleme Speciale din cadrul Ministerului Transporturilor, din 1991. Este inginer mecanic licențiat al Institutului Politehnic din București și a absolvit și un master în securitate și apărare națională la Universitatea Națională „Carol I“. În plus, a participat la multe cursuri și seminarii ale Colegiului Național de Apărare, la Cartierul General NATO din Bruxelles, fiind expert internațional NATO și vicepreședinte al Grupului de Transport de Suprafață și Ape Interioare la nivelul NATO, dar și membru al mai multor grupuri de lucru interministeriale, în comun cu Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații etc.

Consiliul de Administrație al aeroportului are ca membri provizorii și pe Bogdan Artagea (director general ), Horia Acatrinei (director economic ), Adrian Răzvan Florea (director general Electrogrup SA Cluj) și Gabriel Monea (administratorul județului Constanța).

Membrii CA încasează o indemnizaţie lunară în valoare de 4.631 de lei, brut.

Vă recomandăm și:

Aeroportul Mihail Kogălniceanu, care a avut în medie 5 pasageri pe oră, vrea terminal, turn de control și parcare noi

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța marchează 60 de ani de activitate

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Județul Constanța a depășit pragul de 3 cazuri de covid la mia de locuitori

Fri Jan 14 , 2022
Județul Constanța a depășit, azi, pragul de 3 cazuri de covid la mia de locuitori. La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 9.884 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 99 mai mult decât în ziua anterioară. 1.047 […]