Ștefan Mindea – chirurg, preot, milionar

Ștefan Mindea, chirurgul care a venit din Statele Unite ale Americii pentru a opera în Constanța și între timp a devenit preot (fiind hirotonit de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului), este și un om de afaceri extrem de prosper.

Ștefan Mindea a înființat în anul 2015 firma American Neurosurgery Clinic SRL, care are ca obiect de activitate „activități de asistență medicală specializată”. Sediul social a fost inițial în Ovidiu, acum este într-un apartament de pe bulevardul Mamaia, nr. 244. Tot acolo se află și sediul Fundației Medicale Sfântul Ioan Maximovici de San Francisco, care în 2020 își propunea să ridice o mănăstire și un centru de recuperare medicală în Lumina. În decembrie 2023, firma a deschis un sediu secundar în București, sectorul 3, str. Liviu Rebreanu nr. 30F.â.

Firma îl are ca asociat unic pe Ștefan-Alexa Mindea, care este și administrator.

Potrivit Termene.ro, în 2022, SRL-ul a raportat o cifră de afaceri de 20.202.948 lei și un profit de 16.317.321 lei, realizat cu o medie de șapte angajați. Așadar, o rată de profit de peste 80%. Cu un an în urmă, cifra de afaceri era de 4.585.863 lei, iar profitul net de 3.509.460 lei.

Profitul realizat în 2022 înseamnă, în medie, 44.704 lei pe zi, în fiecare zi.

Firma deține o cotă de piață de 4,34% din toate companiile din județul Constanța care au acest obiect de activitate și 0,12% din toate companiile din România.

Rezultatul în afaceri al doctorului Mindea este peste cel al unor spitale mari.

Heka Hospital, de pildă, unde părintele-doctor oferă consultații, care funcționează pe firma Diagnost SRL, a avut în 2022 o cifră de afaceri de 17.524.341 lei, un profit de 166.590 lei și o medie de 50 de angajați. Spitalul Euromaterna, care are altă specialitate și care este unul dintre cele mai mari din sud-estul României, a avut în 2022 un număr mediu de 134 de angajați. Euromaterna SA a avut o cifră de afaceri de 40.617.209 lei, deci de două ori mai mare decât firma doctorului Mindea, care are șapte angajați. Profitul a fost de 4.423.238 lei, deci de peste patru ori mai mic decât cel al American Neurosurgery Clinic SRL.

Ștefan Mindea mai deține firma American Medical Group SRL, în care este asociat, în părți egale, cu soția sa, Mindea Mihaela Magdalena. Acesta este asociat unic și administratorul la Laser Spine Clinic SRL și este administrator la S.C. Precision Medical Implants USA SRL, care este deținută de un orădean, Gheorghe-Sebastian Pop.

Laser Spine Clinic SRL are sediul în București, iar domeniul principal de activitate este „comerț cu amănuntul altfel efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioșcurilor și piețelor”. A avut în 2022 o cifră de afaceri de 2.152.573 lei, în scădere cu 53% față de 2021, și un profit de 1.534.323 lei, în scădere cu 61% față de 2021. Firma avea trei angajați anul trecut.

Domeniul principal de activitate al S.C. Precision Medical Implants USA SRL este comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice. Firma a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 4.017.272 lei, un profit net de 3.465.233 lei și 3 angajați. În 2021 a avut o cifră de afaceri de 4.809.031 lei, un profit de 4.534.837 lei și niciun angajat. Sediul firmei este pe în Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 224, adică exact adresa în care își are sediul firma lui Ștefan Mindea, American Neurosurgery Clinic SRL.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

7 comentarii la “Ștefan Mindea – chirurg, preot, milionar

  1. Nu inteleg unde are o vina cel care primeste bani pentru servicii solicitate si efectuate ?Cred cu tarie ca are un singur defect : este mult prea valoros in ceeace face ! Ceilalti nu pot decat sa-l faulteze …Daca nu avea valoare nimeni nu s-ar fi ocupat de dansul .Parerea mea de roman

  2. Care este problema??? Sunt oameni multumiti, sanatosi si incasarile fiscalizate! Ce va doare frati lor????

      1. Eu am fost operata de domnul dr Mindea si ma simt foarte bine, operatia a descurs foarte bine, tocmai de am venit de la controlul de 1 luna , totul este foarte bine !

  3. Felicitari pentru tot ce faceti domnule dr Mindea !
    Recomand
    Este un dr foarte bun, te lamureste inainte cu tot ce vrei sa stii, poti intreba orice ai pe suflet , iti raspunde cu calm si te lamureste !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Taximetriștii protestează împotriva UBER și BOLT

lun feb. 26 , 2024
Taximetriştii, membri ai Asociaţiei Naţionale a Patronatului Operatorilor de Transport în Regim de Taxi, (ANPOTRT), protestează luni în Piaţa Constituţiei, solicitând modificarea, în regim de urgenţă, a legii transportului alternativ. Conform unui comunicat al Confederaţiei Sindicale Naţionale Meridian, acţiunea are ca scop atragerea atenţiei Guvernului României, privind multiplele solicitări depuse […]
taxi

V-ar putea interesa și: