Stelian Ion anunță introducerea abonamentelor de parcare în Constanța pentru toate zonele

stelian ion usr

Proiectul de modificare a regulamentului parcărilor din Constanța și Mamaia a intrat, în sfârșit, în consultare publică, a anunțat, vineri, pe pagina sa de Facebook, parlamentarul USR Stelian Ion.

„Consilierii USR finalizaseră aceste propuneri de modificare încă din luna mai, înante de începerea sezonului estival, așa cum ar fi fost normal. Este regretabilă și lentoarea primarului Chițac pe masa căruia au stat aceste propuneri aproximativ 2 luni.”, a precizat acesta.

Potrivit liderului USR, noile propuneri la regulamentul parcărilor, la care au lucrat și consilierii USR, prevăd, în principal:

– parcarea gratuită între orele 19 și 9 pe tot parcursul anului

– parcare gratuită în week-end (1.09-31.05)

– stațiunea Mamaia se va transforma in zona 2 (cu câteva excepții)

– vor fi introduse abonamente pe 7 zile, 30 zile, 1 an și abonamente care să acopere toate zonele

– parcare gratuită pentru toate autovehiculele electrice și hibrid

Tarifele pe oră pentru fiecare zonă vor fi după cum urmează (primele 30 de minute sunt gratuite):

Zona 0 – 4 lei

Zona 1 – 3 lei

Zona 2 – 1 leu

După perioada de consultare publică, în care sunt așteptate propuneri, noul regulament va fi la vot în Consiliul Local Municipal Constanța.

V-ar putea interesa și:


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rompetrol Rafinare, profit net de 58,3 milioane dolari în semestrul I

vin aug. 12 , 2022
Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International, a înregistrat, în primul semestru din acest an, indicatori financiari în creștere, pe fondul evoluțiilor cotațiilor internaționale la materiile prime (țiței, componente bio, etc.) și produse petroliere, dar și a marjelor de rafinare. „În prima jumătate a anului, compania noastră a avut […]
Rompetrol-Rafinare-Petromidia

V-ar putea interesa și: