Stelian Ion, candidatul USR pentru Primăria Constanța: „Este nevoie ca împreună să ne mobilizăm pentru a repara greșelile administrației din ultimii ani”

ion stelian, usr

Stelian Ion este candidatul USR pentru Primăria Constanța.

Înainte de a deveni membru USR, Stelian a fondat, împreună cu un grup de avocați, economiști și ingineri, asociația Verde Urban care luptă pentru protecția mediului, respectarea și îmbunătățirea reglementărilor urbanistice și împotriva abuzurilor administrației publice.

De când este în Parlament, Stelian a dus o luptă continuă pentru o justiție independentă. Abrogarea OUG 13, desființarea Secției Speciale de anchetare a magistraților sau implementarea recomandărilor Comisiei de la Veneția în Legile Justiției sunt doar câteva dintre numeroasele sale demersuri. Înainte de a fi ales deputat, în 2016, Stelian a profesat ca avocat vreme de 14 ani.

Candidează la primăria Constanța pentru că are soluții pentru problemele grave cu care se confruntă orașul. Probleme care au fost create din cauza unor interese economice personale sau de grup – puse deasupra interesului general al locuitorilor. Evident, cu complicitatea autorităților locale sau chiar din nepăsare.

Constănțean fiind, Stelian cunoaște majoritatea nemulțumirilor oamenilor, dar pe măsură ce vorbește cu tot mai mulți constănțeni, spune că orașul nu este departe de un colaps administrativ, „și este nevoie ca împreună să ne mobilizăm pentru a repara toate aceste greșeli ale administrației din ultimii ani. Votul de la alegerile locale din această vară este hotărâtor pentru soarta Constanței”, spune Stelian.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Rompetrol Rafinare a înregistrat pierderi de 48,98 milioane dolari în 2019

Thu Feb 27 , 2020
Rompetrol Rafinare, parte a Grupului KMG International, a anunţat, joi, că a înregistrat pierderi de 48,98 milioane dolari în 2019, mai mari cu 77% faţă de cele din 2018. Cifra de afaceri netă a scăzut cu 1%, până la 5,186 miliarde dolari. Rezultatul operaţional (EBITDA) s-a diminuat cu 12%, până […]
Top cele mai profitabile 100 firme din județul Constanța