Stelian Ion, deputat USR: „Băieții deștepți” vor construirea de terase și restaurante pe malul lacului Tăbăcărie

ion stelian, usr
Stelian Cristian Ion, președinte USR Constanța

Stelian Ion, deputat USR de Constanța, spune că, după ce rechinii imobiliari deserviți de Mazăre&Co au ciopârțit Parcul Tăbăcărie după cum au avut chef, acum „băieții deștepți” care au terenuri și interese în această zonă au trecut la următorul nivel: vor construirea unor terase și restaurante pe malul lacului.

„Prin intermediul ABADL, s-a inițiat elaborarea unui plan urbanistic zonal (PUZ) pentru Parcul Tăbăcărie, iar constanțenii sunt chemați să-și spună părerea: vor să îl păstreze ca parc, grădină destinată recreării, sau să îl transforme în zonă cu caracter preponderent economic, cu terase, cluburi, magazine, tiribombe etc. De aceea, îi rog pe toți constănțenii să-și exprime opțiunile trimițând un email pe adresa primarie@primaria-constanta.ro până pe 25.11.2018.”, spune deputatul USR.

„Să oprim avântul acestor rechini imobiliari și să determinăm autoritățile să refacă malul lacului Tăbacărie, să curețe parcul, să planteze și să refacă gardul verde din jurul parcului fără a-l îngrămădi cu tot felul de construcții care ne răpesc și ultima oază verde din oraș!”, a conchis Stelian Ion.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Copil de un 1 și 3 luni, rănit într-un accident rutier

mie nov. 21 , 2018
Un copil de un 1 și 3 luni a fost rănit, joi, într-un accident rutier produs în județul Constanța. În jurul orei 11:00, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, a condus un autoturism, pe DN 22C, în afara localității Satu Nou, dinspre Medgidia către Cernavodă şi, ajungând la […]

V-ar putea interesa și: