Stelian Ion despre Vergil Chițac: „Acest primar PNL va aplica aceeași strategie meschină a tovarășilor de la PSD”

Stelian Ion, președintele USR Constanța, a atras atenția, printr-o postare pe pagina sa de socializare, că „drujbarul Constanței, Vergil Chițac și-a suflecat mânecile pregătit de campanie și, cu un tupeu fantastic”, ne spune public că „nevoia oamenilor de a fi înconjurați de natură și de spații verzi este prioritară pentru el și echipa sa“.

„Este o declarație venită de la același primar și echipă care, vă amintesc, în luna martie a acestui au tăiat ilegal zeci de pomi sănătoși de pe bulevardul Ferdinand. Acțiune pentru care Primăria a fost amendată de Garda de Mediu cu 10.000 de lei la vremea respectivă.

Acum, Chițac prezintă noi poze comunistoide în care, arătând cu degetul pe niște foi, ne anunță că începe șantierul în parcul de la Gară, pentru că îi pasă de natură. Și o spune cu nonșalanță, așa cum promitea și că parcul Tăbăcărie „va beneficia de un concept profesionist de plantare și de amenajare“. Parcul nu doar că nu a beneficiat de nimic, însă Chițac a tăiat și 4 milioane de lei destinați reabilitării malului. În prezent, Tăbăcărie este o pârloagă lăsată de izbeliște, neavând nici măcar un sistem de irigație.”, atrage atenția Stelian Ion.

„Ce ne mai spune Vergil Chițac este că parcul de la Gară va fi gata în convenabilul an electoral 2024. Iată cum și acest primar PNL va aplica aceeași strategie meschină a tovarășilor de la PSD prin care, în anul alegerilor, vin să taie panglici pentru a obține voturi. Mizează pe faptul că oamenii uită. Poate, de data asta, constănțenii nu vor mai uita cine i-a mințit, cine și-a bătut joc de ei și de sănătatea lor.”, a punctat liderul USR.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Stelian Ion despre Vergil Chițac: „Acest primar PNL va aplica aceeași strategie meschină a tovarășilor de la PSD”

  1. Pai cand noi team votat pe tine ,tu ai căzut la pace cu ei si ai acceptat sa le lasi primaria ptr postul de ministru! Este vina ta 50% ptr ce se întâmpla in Constanta! Te mai votam o data dar de data asta te batem daca mai faci manevre!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se oprește apa în zonele Mamaia, Mamaia Sat și Mamaia Nord pe 21 și 22 noiembrie

vin nov. 17 , 2023
În vederea executării lucrărilor de conectare la sistemul centralizat a noilor rețele de alimentare cu apă din Stațiunea Mamaia, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile de marți – 21 noiembrie 2023, ora 22.00, până miercuri – 22 noiembrie 2023, ora 22.00. În acest timp, vor fi afectați de lipsa […]

V-ar putea interesa și: